Joburi Grupul Holcim RomaniaTe așteptăm alături de noi să construim pentru oameni și planetă!

În industria noastră, suntem pionieri ai încrederii.
Suntem entuziasti, receptivi și îmbrățișăm cu bucurie inovația. Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure metode prin care să evoluăm și să dezvoltăm soluții optime în raport cu nevoile clientiilor nostri.

Inovația stă la baza activității noastre.
Credem cu tărie într-un viitor construit în armonie cu mediul înconjurător, iar pentru a face față provocărilor cu care se confruntă planeta, avem datoria să ne implicăm. Suntem preocupați constant să oferim soluțiile de construire în acord cu cerințele pentru un viitor sustenabil. Acesta este motivul pentru care folosim cele mai performante tehnologii.

Suntem mândri de ceea ce facem. Și avem toate motivele. Materialele noastre au contribuit la construirea unor lucruri extraordinare. Dar nu are sens să ne lăudăm, mai bine te lăsăm chiar pe tine sa vezi cum fabricăm aceste materiale, prin ochii unui invitat special:

Ne depășim întotdeauna limitele și urmărim să aducem beneficii semnificative în viața tuturor.

De aceea creăm un mediu de lucru performant. Unul în care oricine poate găsi soluții, poate fi creativ, nonconformist și inovator. Încurajăm creativitatea și gândim mereu dincolo de bariere.

În timp ce tu ne vei ajuta să producem materiale de construcții extraordinare, îți promitem ca noi te vom ajuta sa te dezvolți într-un mediu de lucru dinamic și performant care susține învățarea continuă.

Crezi că ai motivația, abilitățile și pasiunea pentru a te alătura echipei noastre?Te asteptam alaturi de noi sa construim pentru oameni si planeta!

In industria noastra, suntem pionieri ai increderii. 
Suntem entuziasti, receptivi si imbratisam cu bucurie inovatia. Colaborarea stransa, bazata pe incredere si deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure metode prin care sa evoluam si sa dezvoltam solutii optime in raport cu nevoile clientilor nostri.
Credem cu tarie intr-un viitor construit in armonie cu mediul inconjurator.


Iar pasiunea si curiozitatea ta sunt resursele de care avem nevoie pentru a face diferenta.
Programul nostru de Internship in ciment are o durata de 3 luni (iulie - octombrie) iar cel de Trainee are o durata de 1 an. 

Iata care sunt posturile la care poti aplica:

 

Pe parcursul programelor iti vom oferi:
 • Stagiu de pregatire platit, 8h/zi
 • Suport pentru relocare (pentru programul de Internship)
 • Mentorat din partea colegilor nostri specialisti in industria cimentului
 • Mediu de lucru in care sanatatea si siguranta ta sunt pe primul loc 
 • Cadrul perfect sa te dezvolti si o echipa care iti va fi mereu alaturi

Ceea ce apreciem la tine: 

 • Absolvirea unei facultati tehnice sau student in ultimul an de facultate/masterat
 • Limba engleza nivel avansat
 • Curiozitate si deschidere catre nou
 • Initiativa si implicare activa
 • Perseverenta si dorinta de a acumula noi abilitati si competente
 • Entuziasm si motivatie
 • Implicarea in proiecte de voluntariat, organizatii studentesti

Suntem mandri de ceea ce facem. Si avem toate motivele. Materialele noastre au contribuit la construirea unor lucruri extraordinare.
Dar nu are sens sa ne laudam, mai bine te lasam chiar pe tine sa vezi cum fabricam aceste materiale, prin ochii unui invitat special:


Desi fabricam materiale extraordinare, care ne confirma ca suntem pe drumul cel bun, provocarile cu care se confrunta compania noastră, sectorul nostru de activitate, precum si planeta noastra sunt mai complexe, mai importante si mai urgente ca oricand.

Sa facem ceea ce am facut intotdeauna nu mai este suficient. De aceea cream un mediu de lucru performant. Unul in care oricine poate gasi solutii, poate fi creativ, nonconformist si inovator.


Alatura-te si tu misiunii noastre!

BUCURESTI, Buzau, Campia Turzii, Campulung Muscel, Craiova, Oradea, Ploiesti
Constructii, , Inginerie

Joburi Grupul Holcim Romania:

Analist Productie Prefabricate Beton

Grupul Holcim Romania
Alba Iulia,
Aplica fara CV

Locuri de munca Grupul Holcim Romania

Angajari Grupul Holcim Romania