IS/IT Proximity Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Nestle Romania active.


Vezi toate job-urile IS/IT Proximity Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Nestle Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 25.12.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    La Nestlé vei descoperi o lume bazata pe respect – pentru sine, pentru colegi, pentru diversitate si pentru viitor. Respectul ghideaza toate deciziile noastre si contureaza experienta pe care o oferim fiecarui angajat, indiferent de nivelul orgazitional la care se afla. 

    Cerinte

    Preferabil diploma universitara si peste 2 ani experienta relevanta in domeniul IT.
    Buna intelegere standardelor de tehnologie IT si a proceselor IT
    Abiliatati legate de tehnologia informatiei (OS, Office, aplicatii GLOBE)
    Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze.
    Proactiv și motivat
    Orientat spre servicii
    Lucrul in echipa
    Toleranta la presiune
    Abilitati analitice
    Abilitati coordonare proiect
    Abilitati de prezentare si comunicare




    Responsabilitati

    Colaboreaza cu utilizatorii finali si cu echipele externe de suport GTS/AMT pentru a intretine si a imbunatati infrastructura IT pentru a acoperi solicitari venite din business sau ca urmare a schimbarilor in tehnologie, respectand regulile referitoare la conformitate si securitate conform reglementarilor ISMS (Information Security Management System). Participa in proiecte ca membru sau coordonator de proiecte legate de tehnologie impreuna cu colegii din echipele functionale.
    Ofera suport pentru toata infrastructura IT GLOBE aflata in aria de responsabilitate (computere, echipamente mobile, servere, imprimante, echipam. de retea, sisteme de telefonie, etc.)
    Instaleaza echipam hardware si ofera instalare si suport pentru sistemele instalate pe echipamentele corporate (computere, tablete, RF-Guns etc.) pentru o utilizare optima.
    Ofera rezolvarea si monitorizarea incidentelor si solicitarilor din aria de responsabilitate receptionate din partea utilizatorilor finali sau a echipelor externe prin sistemul de ticketing folosit in GLOBE.
    Colaboreaza cu echipele GTS/AMT (Above Market Teams) pentru a rezolva problemele legate de sistemele informatice semnalate de catre utilizatorii interni si ofera informatii referitoare la activitarile de corectie in derulare.
    Asigura functionarea si disponibilitaTea continua a sistemelor informatice, efectuarea copiilor de siguranta, precum si colaborare cu echipele GTS/AMT pentru rezolvarea problemelor aflate in lucru.
    Propune dezvoltarea si imbunatatirea continua a tuturor sistemelor informaticedin regiune si participa ca lider sau membru al echipei in proiectele de implementare a noilor solutii in tehnologie/actualizari a sistemelor existente/ proiecte de imbunatatire a calitatii sau eficientei activitatii de suport.
    Implementeaza politicile de securitate si standardele GLOBE in aria de responsabilitate (inclusiv cele legate de serviciile Cloud)
    Ofera instruire catre utilizatorul final referitor la sistemele IT, precum si materiale de instruire (prezentari sau QRC)
    Monitorizeaza indicatorii existenti si colaborweaza cu echipele GTS/AMT pentru remedierea situatiilor neconforme
    Participa activ in activitatile NCE
    Sprijina procesul de achizitii si executa in SAP sau in alte sisteme adiacente (Ariba, HP B2B, etc) a operatiunilor legate de procesul de achizitie si receptie pentru echipamentele IT, software si sservicii informatice (activitati legate de rolul de custodian) si se asigura ca standardele IT sunt respectate.
    Mentine controlul asupra activelor IT din momentul achizitiei pana la sfarsitul ciclului de viata.
    Asigura instalarea doar a programelor soft cu licenta si aprobate.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Nestle Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Nestle Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    4500 - 5500 RON NET / luna
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (114)