EXCISE SPECIALIST

Angajator: Ursus Breweries
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell și St Stefanus.

  Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

  Pentru mai multe detalii legate de cariera in Ursus Breweries vizitaţi site-ul nostru de recrutare www.ursusbreweriescariere.ro.

  Cerinte

  ? Education: University degree (Finance/Economics);

  ? Minimum 2 years' experience in a Finance department and minimum 1 year experience in Taxation area of a multinational company or relevant experience with Indirect Taxes;

  ? Computer literate (Word, PowerPoint, Outlook, Excel and SAP advanced user);

  ? Advanced English knowledge is a must (both written and spoken);

  ? Ability to think conceptually, with a high attention to detail;

  ? Self-motivated team player;

  ? Willingness to take responsibility and accountability;

  ? Honesty, integrity, trustworthiness and dependability;

  ? Commercial and business understanding;

  ? Self-initiator, self-confident, open and positive personality.

  Alte informatii

  Ursus Brewerieseste cel mai mare produc?tor de bere din Romnia. M?rcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timi?oreana, Ciuca?, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redds, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell ?i St Stefanus. Ca angajator, la Ursus Breweries punem accent pe oamenii din echipa, acestia fiind cheia succesului brandului. Asa cum fiecare ingredient din berea Ursus Breweries este ales cu mare grija si atentie, la fel de important este si fiecare angajat al companiei.


  Suntem cooperanti, lucram in echipa, scoatem tot ce este mai bun din oamenii Ursus Breweries. Facem intotdeauna ce spunem ca facem, suntem dedicati muncii noastre si indrazneti. Ramanem deschisi si curiosi sa descoperim cai mai bune de succes, suntem pasionati, responsabili si intreprinzatori pentru ca lucram si castigam in echipa! Punem accent pe dezvoltarea profesionala a echipei Ursus Breweries si oferim un mediu de lucru dinamic si plin de provocari in fiecare zi.


  Daca iti doresti sa te implici si sa aduci la viata berile iubite de milioane de romani, esti o persoana implicata, intreprinzatoare, cu initiativa si cunostite in diferite domenii, iti place sa lucrezi in echipa, inveti rapid si iti doresti sa evoluezi, inseamna ca Ursus Breweries reprezinta drumul tau spre succes.


  Alatura-te echipei Ursus Breweries! Impreuna, dam viata momentelor vesele!

  Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor personale ale candidatilor >>