Ursus Breweries

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG, ,

Site www.ursus-breweries.roUrsus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Pe langa portofoliul nostru puternic punem mare accent pe oamenii nostri, ei fiind avantajul nostru cel mai durabil.

 

Fiecare angajat este foarte important pentru noi. Asa cum alegem cu grija ingredientele din berea noastra, la fel de multa pasiune punem si in dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri. Spirit de echipa, caracter intreprinzator, pasiune, responsabilitate, provocare, succes – aceste sunt doar cateva dintre multele atribute care definesc mediul dinamic de lucru de la Ursus Breweries.

 

La Ursus Breweries lucram si castigam in echipa!

 

Avand un portofoliu diversificat de marci romanesti autentice cum sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, si branduri internationale de prestigiu ca Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch si Pilsner Urquell, mediul de lucru este intotdeauna dinamic si plin de provocari, fiecare zi aducand ceva nou.

 

Ursus Breweries inseamna mai mult decat o companie, fiind un drum spre succes! Daca esti o persoana implicata si voluntara, intreprinzatoare, daca ai spirit de echipa, initiativa si cunostinte in diferite domenii, daca inveti repede si iti doresti sa evoluezi atunci alatura-te echipei noastre si descopera universul Ursus!

 

Ce zic colegii nostri?

  • ''In primul rand, berea. Sunt mandru de munca noastra, a tuturor berarilor din Ursus, de a crea o bere buna, iubita de consumatori.'' - Mircea Gavarila, Manufacturing Development Director
  • ''Ursus Breweries este "the place to be" pentru multe, dar in primul rand pentru super portofoliu: de marti, de oameni, de parteneri si de agilitate intr-o piata frumoasa si competitiva! In permanenta suntem atenti la piata, la consumatorii si la partenerii nostri si ne miscam in directia dorita pentru ca suntem o super echipa! '' - Cristiana Vaideanu, Head of Insights
  • ''Imi place la Ursus Breweries dorinta si capacitatea de a se misca in directia tintita. Chiar PUTEM!'' - Raluca Cojocaru, Senior Commercial Finance Manager
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ursus Breweries

Companie Oras(e) Data
Commercial Master Data Administrator

full-time0 - 1 an experienta

Ursus Breweries BUCURESTI
Job national
24.03.2019
Brew Your Future with Ursus - 18 Aprilie, Commons Unirii

evenimentStudent/Absolvent

Ursus Breweries te invita pe 18 aprilie 2019, ora 15:00 la Commons Unirii la evenimentul Brew Your Future with Ursus. Acolo te vor astepta speakeri faini, activitati distractive si interactive, precum si premii din partea companiei.

Ursus Breweries BUCURESTI
Ilfov
24.03.2019
Brew Your Future with Ursus - 4 Aprilie, Seneca Anticafe

evenimentStudent/Absolvent

Ursus Breweries te invita pe 4 aprilie 2019, ora 15:00 la Seneca AntiCafe la evenimentul Brew Your Future with Ursus. Acolo te vor astepta speakeri faini, activitati distractive si interactive, precum si premii din partea companiei.

Ursus Breweries BUCURESTI
Ilfov
24.03.2019
Brew Your Future – Financial Graduate Trainee Programe

full-timeStudent/Absolvent

Ursus Breweries, compania de bere numarul 1 din Romania, a pornit in cautarea liderului de maine! In cadrul Brew Your Future – Graduate Trainee Programe, cautam 2 colegi care sa ni se alature in departamentul Financiar din Bucuresti.

Ursus Breweries BUCURESTI
Ilfov
24.03.2019
Brew your Future – Manufacturing Graduate Trainee Programe

full-timeStudent/Absolvent

Ursus Breweries, compania de bere numarul 1 din Romania, a pornit in cautarea liderului de maine! Brew your Future – Graduate Trainee Programe, desfasurat in departamentul Tehnic, deschide 6 roluri, intr-una dintre fabricile noastre din Brasov, Buzau sau Timisoara.

Ursus Breweries Brasov
Buzau
Timisoara
24.03.2019
Brew your Future – Commercial Graduate Trainee Programe

full-timeStudent/Absolvent

Ursus Breweries, compania de bere numarul 1 din Romania, a pornit in cautarea liderului de maine! Brew your Future – Graduate Trainee Programe, desfasurat in departamentul Comercial deschide in Bucuresti, 6 roluri in Vanzari si in Marketing.

Ursus Breweries BUCURESTI
Ilfov
24.03.2019

Joburi Ursus Breweries

Companie Oras(e) Data