Ursus Breweries

Orase: Brasov BUCURESTI Buzau Timisoara
Industrie: FMCG

Site https://ursus-breweries.ro/Ursus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Pe langa portofoliul nostru puternic punem mare accent pe oamenii nostri, ei fiind avantajul nostru cel mai durabil.

 

Fiecare angajat este foarte important pentru noi. Asa cum alegem cu grija ingredientele din berea noastra, la fel de multa pasiune punem si in dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri. Spirit de echipa, caracter intreprinzator, pasiune, responsabilitate, provocare, succes – aceste sunt doar cateva dintre multele atribute care definesc mediul dinamic de lucru de la Ursus Breweries.

 

La Ursus Breweries lucram si castigam in echipa!

 

Avand un portofoliu diversificat de marci romanesti autentice cum sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, si branduri internationale de prestigiu ca Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch si Pilsner Urquell, mediul de lucru este intotdeauna dinamic si plin de provocari, fiecare zi aducand ceva nou.

 

Ursus Breweries inseamna mai mult decat o companie, fiind un drum spre succes! Daca esti o persoana implicata si voluntara, intreprinzatoare, daca ai spirit de echipa, initiativa si cunostinte in diferite domenii, daca inveti repede si iti doresti sa evoluezi atunci alatura-te echipei noastre si descopera universul Ursus!
 

Ce zic colegii nostri?

  • ''In primul rand, berea. Sunt mandru de munca noastra, a tuturor berarilor din Ursus, de a crea o bere buna, iubita de consumatori.'' - Mircea Gavarila, Manufacturing Development Director
  • ''Ursus Breweries este "the place to be" pentru multe, dar in primul rand pentru super portofoliu: de marti, de oameni, de parteneri si de agilitate intr-o piata frumoasa si competitiva! In permanenta suntem atenti la piata, la consumatorii si la partenerii nostri si ne miscam in directia dorita pentru ca suntem o super echipa! '' - Cristiana Vaideanu, Head of Insights
  • ''Imi place la Ursus Breweries dorinta si capacitatea de a se misca in directia tintita. Chiar PUTEM!'' - Raluca Cojocaru, Senior Commercial Finance Manager

 

Afla mai multe detalii de la colegii nostri:
 

Care este procesul de selectie pentru programul Brew your future?
 

 

Primele saptamani in companie, ca trainee in Brew Your Future:
 

 
 

Cum e sa fii trainee in departamentul de productie?

 


Care este procesul de selectie pentru programul Brew your future?
 

 
 

Care sunt etapele programului Brew Your Future?
 

 


Ursus Breweries revine si in 2021 cu cel mai cunoscut program de graduate trainee pentru tinerele talente! 

Brew Your Future with Ursus va oferi noi provocari juniorilor care vor sa-si inceapa cariera intr-o companie dinamica, diversa si recunoscuta in plan international ca TOP Employer. 


Ce te asteapta anul acesta? Raspunsul este o multime de surprize care sa te ajute sa intri in atmosfera Ursus Breweries!

Te-am facut curios? Curand vom reveni cu mai multe detalii despre procesul de selectie si despre activitatea specifica in departamentele propuse.

Intre timp, daca esti curios de ce zic actualii trainee, uite aici testimonialele lor:Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ursus Breweries

Companie Oras(e) Data
Fixed Assets Coordinator (perioada determinata)

full-time1 - 5 ani experienta

Ursus Breweries BUCURESTI
Cluj Napoca
Timisoara
27.02.2021
TRANSPORT PLANNER

full-time1 - 5 ani experienta

Ursus Breweries BUCURESTI
27.02.2021

Joburi Ursus Breweries

Companie Oras(e) Data