Electrician Inalta Tensiune - Resita

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Productie
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Resita
 • Actualizat la: 04.07.2022
  Scurta descriere a companiei

  Enel este o companie prestigioasă care are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de organizatie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin care contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent.
  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Cerinte

  Companie: E-DISTRIBUTIE BANAT
  Locatie: Resita
  Forma contractului individual de munca: Perioada determinata de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire, prin intermediului partenerului nostru de leasing HUMANGEST.

  Ce cautam:
  Abilități/ competențe personale:Apt medical pentru lucru la inaltime;
  Abilitati motrice (indemanare in lucrarile practice) la nivel foarte bun;
  Dispus sa rezolve problemele aparute intr-un mod cat mai rapid si usor;
  Dispus la program in ture si asigurarea orarului de consemn;
  Atentie distributiva;
  Abilitati bune de comunicare;
  Capacitate de concentrare buna.
  Nivel de studii necesar: Absolvent studii medii in domeniul electroenergetic;
  Absolvent de cursuri de perfectionare in domeniul de activitate constituie un avantaj.

  Responsabilitati

  Efectueaza activitatea de exploatare si mentenanta preventiva sau accidentala in statiile electrice de transformare 110 kV/MT apartinand UO IT Banat.
  Executa activitati pe linie operativa conform solicitarilor personalului de conducere operativa.
  Participa la urmarirea si receptia lucrarilor;
  Executa activitati legate de gestiunea clientilor, astfel incat sa contribuie la realizarea obiectivelor societatii, imbunatatirea proceselor/activitatilor si cresterea satisfactiei clientilor.
  Revizii la echipamentele de comutatie;

  Alte informatii

  Beneficii:
  Servicii medicale;
  Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
  Oportunități de dezvoltare profesională reală;
  Zile libere (Zi de naștere, Ziua Energeticianului);
  Zile de concediu suplimentar în funcție de vechimea în muncă;
  O structură multinațională în care poți construi o carieră.

  Ce altceva trebuie să știți?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  E-Distribuție Banat
  E-Distribuție Banat este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Dobrogea și E-Distribuție Muntenia. Compania gestionează rețeaua electrică din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>