International Transport Forwarder

Angajator: FM LOGISTIC
Domeniu:
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 25.05.2022
  Scurta descriere a companiei

  "Spiritul antreprenorial a stat la baza companiei noastre încă de la fondarea acesteia, iar pasiunea a fost întotdeauna motorul dezvoltării noastre.. Astăzi, suntem peste 27.500 de oameni din întreaga lume, conduși de aceeași pasiune și de același simț al responsabilității. Din 2012, FM Logistic a intrat în a doua fază a dezvoltării sale. Cu o prezență internațională puternică și sustenabilă, Grupul nostru și-a propus obiectivul de a fi recunoscut ca lider de referință pe piața logistică internațională. Deținem toate elementele pentru succes: expertiză în managementul lanțului de aprovizionare, prezența în 14 țări, viziunea pe termen lung a acționarilor noștri, abilitățile echipei noastre, încrederea clienților noștri, know how-ul nostru operațional, abilitatea noastră de a inova, robustețea huburilor noastre de distribuție, etc. Colegi actuali și viitori, furnizori, parteneri: indiferent de legătura dvs. cu Grupul nostru, fiecare dintre voi își aduce aportul și scriem împreună o pagină importantă și frumoasă în istoria logisticii "

  Jean-Christophe Machet, Directorul Executiv al FM Logistic

  Cerinte

  FM Logistic Romania este in cautarea unui International Transport Forwarder in cadrul departamentului de Transport International din Dragomiresti Deal.

  Profilul ideal:

  Studii superioare finalizate
  Experiența anterioară în domeniul transporturilor: minim 2 ani
  Cunoștințe bune de geografie
  Limba engleză - nivel mediu spre avansat
  Cunoștințe pachet Office, nivel Excel – mediu
  Abilități de comunicare, organizare și planificare
  Nivel ridicat de perseverența si rezistenta la stres;

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  Preia comanda de transport expediata de catre client;
  Planifica cursele cu un cost minim;
  Aloca curse per transportator (subcontractorilor agreati cu prioritate si altor transportatori ocazional) in conformitate cu standardele FM Logistic; lanseaza comanda catre transportatorul ales si se asigura ca acea cursa se va efectua conform cu procedurile interne (operationale si juridice) de alocare a curselor.
  Creaza, trimite si asigura primirea de comenzi de transport
  Se asigura ca fiecare transport este acompaniat de o comanda in sistemul nostru intern
  Verifica rutele si cursele alocate, raportat la termenele de livrare si statusul marfii de transportat si urmareste optimizarea costurilor ;
  Mentine contactul cu transportatorul, cu solicitantul serviciului de transport, in vederea solutionarii problemelor ce pot aparea in derularea transportului;
  Asigura si urmareste intocmirea, recuperarea si circulatia corespunzatoare a documentelor aferente transportului de marfa si le introduce in fisierele interne de lucru si rapoartare.

  Alaturandu-va echipei noastre, veti gasi un mediu profesionist, unde performanta, initiativa si dezvoltarea profesionala sunt incurajate.

  Alte informatii

  Hybrid
  Program: 09:00 - 17:15
  Locatie: Dragomiresti-Vale