Coordonator Receptie - Spital Medicover Baneasa

Angajator: Medicover
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Farmacie - Medicina
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.11.2021
  Scurta descriere a companiei

  Suntem un angajator care pune accent pe evolutia continua, iar cresterea abilitatilor echipei noastre este unul din punctele cheie ale strategiei companiei. In prezent, o mare parte a managerilor de departamente sau de clinici sunt persoane care au crescut in cadrul Medicover de-a lungul timpului.

  Suntem o companie dinamica si ne dorim sa implementam viziunea noastra pe termen lung ce urmareste o dezvoltare sustenabila. Prin activitatile intreprinse urmarim imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri si educarea lor cu accentul pe preventie si un stil de viata sanatos.

  Cerinte

  Salut!
  Cum mai stai cu planurile de cariera? Esti gata pentru urmatorul nivel?

  Daca:

  Iti face placere sa ai grija de colegii noi si stai bine la capitolul rabdare;
  Esti mandru/mandra atunci cand reusesti sa “descurci” o situatie complicata cu un pacient dificil;
  Ti-e draga interactiunea directa cu pacientii, chiar si in zilele provocatoare; doar esti de actiune si te-ai obisnuit deja sa lucrezi intr-un ritm alert. lar sfarsitul zilei ai satisfactia lucrurilor bine facute;
  Te descurci cat de cat sa vorbesti in limba engleza.

  Si:

  Ti-ar placea sa coordonezi o echipa!

  Te invitam sa aplici pentru Coordonator Receptie - Medicover.

  In zilele obisnuite vei superviza activitatea operationala a receptiei, te vei ocupa de trainingul si integrarea noilor colegi, de dezvoltarea si motivarea echipei din receptie, de intocmirea programului de lucru si a pontajelor, vei gestiona solicitari ale pacientilor.

  Intr-o zi mai putin obisnuita, ne bazam pe abilitatile tale de super-erou astfel incat sa rezolvi cu succes situatiile neprevazute, mentinand o buna relatie cu clientii interni si externi.

  Daca vei fi selectat(a) pentru post, iti vom asigura un plan de training personalizat pentru tine, pentru a-ti sustine o buna integrare in rol.

  Responsabilitati

  .