Medicover

Site www.medicover.ro
Facebook https://www.facebook.com/MedicoverRomania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/medicoverromania/


Suntem o companie dinamica si ne dorim sa implementam viziunea noastra pe termen lung ce urmareste o dezvoltare sustenabila. Prin activitatile intreprinse urmarim imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri si educarea lor cu accentul pe preventie si un stil de viata sanatos.

Ne pozitionam ca un angajator care pune accent pe evolutia continua, iar cresterea abilitatilor echipei noastre este unul din punctele cheie ale strategiei companiei. In prezent, o mare parte a managerilor de departamente sau de clinici sunt persoane care au crescut in cadrul Medicover de-a lungul timpului.

Ramona Irimia, Retention Team Manager

“ Sunt recunoascatoare companiei Medicover pentru sansele de dezvoltare profesionala pe care le-am primit in cei 10 ani de cand fac parte din echipa. Simt ca in permanenta s-a pus accent pe dezvoltarea mea in cadrul companiei si sunt mandra ca am fost parte din Programul de Leadership organizat de Medicover la nivel de grup.

Drumul meu in Medicover a pornit de la operator call-center si a ajuns in momentul de fata la coordonatorul echipei de retentie. Activitatea noastra este dedicata clientilor corporate si se desfasoara in cadrul departamentului comercial. Toate etapele m-au definit din punct de vedere profesional si ma bucur nespus ca am acceptat provocarile ivite.

Vino sa cresti alaturi de Medicover! Te asteptam la interviu pentru una din pozitiile deschise in cadrul Medicover Romania. Vom discuta despre ceea ce te intereseaza, despre optiunile pe care compania le ofera si despre cum te putem ajuta sa te dezvolti.
 

Medicover este una din cele mai mari companii internationale de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est. In Romania, Medicover dispune de o retea de 25 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Cu peste 1.400 de angajati, compania continua sa-si extinda echipa si operatiunile locale.

Mai multe informatii puteti afla de pe www.medicover.ro

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Medicover

Companie Oras(e) Data
Customer Support Specialist

full-timeStudent/Absolvent

Medicover cauta persoane cu initiativa pentru pozitia de Customer Support Specialist. Daca te regasesti in urmatoarele randuri, nu ezita sa aplici!

Medicover BUCURESTI
Brasov
Pitesti
19.07.2018

Joburi Medicover

Companie Oras(e) Data