Suntem o companie dinamica si ne dorim sa implementam viziunea noastra pe termen lung ce urmareste o dezvoltare sustenabila. Prin activitatile intreprinse urmarim imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri si educarea lor cu accentul pe preventie si un stil de viata sanatos.

Suntem un angajator care pune accent pe evolutia continua, iar cresterea abilitatilor echipei noastre este unul din punctele cheie ale strategiei companiei. In prezent, o mare parte a managerilor de departamente sau de clinici sunt persoane care au crescut in cadrul Medicover de-a lungul timpului.

Ramona Irimia, Retention Team Manager

“ Sunt recunoascatoare companiei Medicover pentru sansele de dezvoltare profesionala pe care le-am primit in cei 10 ani de cand fac parte din echipa. Simt ca in permanenta s-a pus accent pe dezvoltarea mea in cadrul companiei si sunt mandra ca am fost parte din Programul de Leadership organizat de Medicover la nivel de grup.

Drumul meu in Medicover a pornit de la operator call-center si a ajuns in momentul de fata la coordonatorul echipei de retentie. Activitatea noastra este dedicata clientilor corporate si se desfasoara in cadrul departamentului comercial. Toate etapele m-au definit din punct de vedere profesional si ma bucur nespus ca am acceptat provocarile ivite.

Vino sa cresti alaturi de Medicover! Te asteptam la interviu pentru una din pozitiile deschise in cadrul Medicover Romania. Vom discuta despre ceea ce te intereseaza, despre optiunile pe care compania le ofera si despre cum te putem ajuta sa te dezvolti.

 

Despre Medicover Romania
Medicover Romania este prezenta de peste 22 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 37 de clinici în Bucuresti si in tarr (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti, Navodari, Eforie Nord, Oradea,
Craiova, Targu-Jiu, Slatina, Calafat si Dragasani) si doua spitale generaliste (Spitalul Medicover din Bucuresti si Spitalul Pelican din Oradea).
Spitalul Medicover din Bucuresti corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale. Spitalul Pelican are o suprafata de peste 4.000 mp, distribuiti pe 4 nivele. In momentul de fata este cel mai mare spital privat din tara din punct de vedere al numarului de internari. Spitalul Pelican este unul dintre cele mai importante branduri medicale la nivel regional, renumit pentru excelenta in furnizarea de servicii medicale de inalta calitate. Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala importanta care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995. Pentru mai multe informatii, vizitati
www.medicover.ro

 

Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara
Servicii&BPO

Joburi Medicover:

Receptionist/a clinici Medicover

Medicover
0 - 1 an experienta
BUCURESTI,

Locuri de munca Medicover