Specialist Categorie & Continut E-commerce

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Auchan Retail Romania active.


Vezi toate job-urile Specialist Categorie & Continut E-commerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Internet - eCommerce
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.09.2021
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Studii superioare finalizate
  Limba engleza
  MS Office (Excel, Power Point)- Avansat
  Google Analytics- mediu
  Experienta in SAP, Hybris constituie un avantaj
  Experienta in E-commerce de minim doi ani cu accent pe website content si category management
  Foarte bune abilitati de planificare si organizare
  Abilitatea de a dezvolta si transmite informatii complexe într-un mod simplu, usor de înteles
  Atentie la detalii, spirit de observatie
  Orientare catre rezultat
  Capacitate de adaptare.

  Responsabilitati

  Transpune produsele si categoriile din magazinele fizice in mediul digital:website, aplicatie mobila si platforme de marketplace partenere in coerenta cu strategia generala a companiei in mediul online prin gestionarea digitalizarii si afisarea vizuala a paginilor de produs, categorie, navigare si experienta de cautare
  Responsabil de revizuirea site-ului, asigurandu-se ca toate produsele sunt digitalizate corect, inclusiv denumirea si atributele produselor, clasificarea acestora, cuvinte cheie, asistenta SEO si cautarea pe site.
  Colaboreaza cu echipa de Achizitii si Marketing pentru a optimiza merchandising-ul online, a creste vanzarile in cadrul categoriilor si al strategiilor generale de comert electronic, ajuta la cresterea selectiei de produse prin gestionarea digitalizarii de noi produse sii îmbunatatirea parcursului client si a descoperirii produselor.
  Responsabil pentru calitatea continutului la nivel de produs, asigura o prezentare cat mai buna a categoriilor si sortimentului online in stransa legatura cu echipa de Achizitii.
  Analizeaza vanzarile, marja, stocurile, traficul si KPI-urile din site, transmite tendintele actorilor implicati in sprijinul executarii merchandising-ului digital. Ofera consiliere actorilor implicate bazata pe analize si raportari pentru a identifica domeniile de oportunitati.

  Alte informatii

  Noi oferim :

  Noi oferim:
  Mediu de lucru profesional, prietenos, cu oportunitati de dezvoltare intr-o companie preocupata de protectia mediului
  Pachet salarial competitiv.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>