Junior Costing Specialist - 6 months contract

Angajator: Nestle Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 22.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  The Nestle Group is the World's leading Nutrition, Health and Wellness Company with an annual turnover of 109, 7 billion Swiss francs and more than 281 000 employees worldwide. We offer an attractive and dynamic international working environment with constant opportunities for development, reflecting our conviction that people are our most important asset.

  Cerinte

  Studii superioare in domeniul economic;
  Cunostinte limba engleza – scris, citit, vorbit - nivel avansat;
  Cunostinte de operare in Microsoft Office;
  Excelente abilitati de comunicare si gandire analitica;
  Proactiv si pragmatic;
  Spirit de lucru in echipa;

  Responsabilitati

  Primul nivel de suport pentru clientii Centrului de Competenta – monitorizeaza adresele comune de mail pentru a verifica cerintele clientilor si rezolva problemele sau raspunde la intrebarile acestora in functie de aria fiecarei intrebari (Costuri de fabricatie, de distributie, costul marfurilor vandute sau generale ale companiei, calculul preturilor de transfer). Aceasta se realizeaza zilnic, in timpul inchiderilor de luna si in timpul executiei bugetelor.
  Asista la activitatile de inchidere de luna/ buget anual/calcul al preturilor de transfer, asa cum sunt definite in Catalogul de servicii global al Centrelor de Competenta in Costuri.
  Contribuie la executarea la timp a inchiderilor de luna/ bugetului si calcularea preturilor de transfer/ costurilor standard pentru un an nou, atunci cand este pregatit sa preia aceasta responsabilitate.
  Efectueaza verificari de acuratete a bazei de date a produselor si a datelor introduse in sistem, asa cum sunt descrise in Catalogul de Servicii si identifica eventualele probleme. Propune masuri care trebuie luate de catre client pentru a le rezolva. Inregistreaza rezultatele acestor verificari si urmareste rezolvarea lor impreuna cu clientul.
  Mentine si/ sau controleaza baza de date asa cum se prevede in Catalogul de Servicii 

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Nestle Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Nestle Romania >>