IT.Academy@BCR 2021 – Technical Internship

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tău ca intern în IT.Academy@BCR 2021:

  Ești student pasionat de IT şi îţi doreşti o carieră în domeniu;
  Gândești “out of the box”;
  Ești pro-activ, cu inițiativă și inovativ;
  Cauţi o carieră în care lucrurile pe care le faci să aibă impact;
  Ce aşteptăm de la tine este să fii interesat de noile tehnologii în IT, să ai câteva cunoştinţe minime despre banking şi să îţi doreşti să te implici.

  Responsabilitati

  Ce vei face la noi:

  Vei participa la activitățile departamentului de IT pentru care ești selectat.
  Vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei înțelege conceptele utilizate în banking și activitățile desfășurate.
  Vei ajuta la dezvoltarea sistemelor şi soluţiilor noastre şi vei învăţa ce înseamnă să fii un programator/analist de business în domeniul financiar-bancar.
  Vei învăța cum să te pregătești pentru orice provocare tehnică și ce înseamnă să ai viziune de business.
  Noi de ocupam de training-ul tău, de adaptarea ta în echipă şi feedback constant cu privire la ce ai acumulat şi vei putea îmbunătăţi.

  Cum aplici:
  Până la 15 Mai 2021 te poţi înscrie la programul de internship din vara acestui an fie prin aplicarea la acest anunt, fie trimițând cv-ul actualizat pe adresa de e-mail it.academy@ bcr.ro.

  Etape de selecție:
  1. Dacă ai fost selectat, participi la un test de cunoștințe tehnice de aprox. 1 ora (online) -> tu iti alegi testul din urmatoarele domenii: SQL, BackEnd (Java / Cpp / C# - pseudocod), Unix, FrontEnd (Javascript, HTML, CSS).
  2. Ai trecut de test? Te invităm la un video interviu (de grup) împreună cu specialiştii noştri din IT pe platforma MS Teams.
  3. Te anunțăm dacă te numeri printre cei 30 de interni selectați în academie.

  Alte informatii

  Programul se desfășoară în perioada 15 Iulie – 15 Octombrie.
  Rolul este full-time, de luni până vineri, iar ca noi toți vei lucra de acasă. Indiferent de unde lucrezi, vei avea un mentor alocat care îți va fi alături la orice pas.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>