Arhivar

Angajator: INTERBRANDS Marketing Distribution
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Import-Export
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  Established in 1993, Interbrands Marketing & Distribution is today one of the most important companies in the distribution and marketing of FMCG in Romania, and our goal is to remain at the forefront of the supply chain solutions, providing value and quality to our customers nationwide.

  Enjoy the Right Choice!

  Cerinte

  - Minim studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat;
  - Experienta de cel puţin 2 ani în acest domeniu de activitate;
  - Cunoasterea legii Arhivelor Nationale (cu completarile si modificarile ulterioare)
  - Curs de pregatire arhivistica cu atestat - curs acreditat de Arhivele Nationale;
  - Cunostinte operare PC;
  - Responsabilitate, seriozitate, capacitate de organizare, atentie la detalii.

  Responsabilitati

  - Inregistreaza si tine evidenta tuturor intrarilor si iesirilor de unitati arhivistice sau de documente, a celor pentru uz intern, conform legii.
  - Organizeaza documentele in unitati arhivistice, potrivit problematicii si termenelor de pastrare stabilite in nomenclatorul documentelor de arhiva;
  - Mentine arhiva intr-o ordine care sa permita permanent accesarea acesteia;
  - Intocmeste documentatia si selectioneaza arhiva cu termen de pastrare expirat in vederea distrugerii;
  - Gaseste si preda la timp documentele solicitate de catre persoanele autorizate;
  - Colaboreaza cu diferitele departamente din cadrul companiei, in vederea formarii arhivei.

  Alte informatii

  Impreuna cu oamenii carora ne adresam ( fie ei clienti, angajati, parteneri sau actionari ) urcam pe cele mai inalte trepte ale succesului si atingem excelenta.

  Interbrands face diferenta!

  Înfiiințată în 1993, Interbrands Marketing & Distribution este astazi una dintre cele mai importante companii de distributie si marketing de bunuri de larg consum din Romania, iar obiectivul nostru este să rămânem în elita soluțiilor dedicate administrarii lanțului de aprovizionare, generand valoare și oferind calitate consumatorilor din toată țara.

  Cifrele vorbesc de la sine:

  -Aproximativ 8% din bunurile de larg consum din Romania trec anual prin sistemul nostru logistic;

  -Peste 27,000 de locații comerciale din toată țara sunt aprovizionate săptămânal de Interbrands;

  -Avem peste 1950 de angajați, 22 parteneri, 3 centre logistice și o flotă de 1470 mașini.

  Compania are acoperire națională, prin cele 75 de birouri active (inclusiv sediul central din Bucuresti) si 3 centre de distributie. După o analiză de modalitatilor de abordare eficienta a pieței, Interbrands operează pe următoarea platformă:

  -1 platformă logistică și centru de distribuție;

  -23 filiale multifunctionale;

  -51 birouri de vanzari;

  -sediul central - Bucuresti.

  Interbrands a intrat pe piața românească având ca prim partener compania americană Procter & Gamble. Ulterior ni s-au alaturat multe alte companii prestigioase din diferite sectoare de piata, in efortul de a aduce in cosul zilnic al consumatorilor români cele mai bune produse. Interbrands este distribuitorul de bunuri de larg consum cu cea mai mare cifra de afaceri și cea mai mare forță de vânzare din Romania, Partener de Elita al Brandurilor de Elita.

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia si facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare si sa generam o crestere a brandului Interbrands prin livrarea de servicii exceptionale.

  Ca angajator, oferim un mediu de lucru pozitiv , valorizam preocuparea pentru dezvoltarea personala prin munca de echipa si un schimb continuu si inovativ de idei, suntem responsabili si dorniti de a evolua. Angajatii Interbrands sunt parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare perofesionala si personala.

  Vino in echipa Interbrands !

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre INTERBRANDS Marketing Distribution. Consultati Politica de procesare a datelor personale a INTERBRANDS Marketing Distribution >>