International Trade Specialist, Constanta 22 - 23 January

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 21.01.2021
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Cunosti o limba straina (italiana, spaniola, turca, portugheza, bosniaca sau sarba) la un nivel avansat si ai cunostinte medii/ avansate de limba engleza?
  Esti dornic/a sa ai o cariera in Comertul International B2B ?
  Ti-ar placea sa lucrezi intr-un mediu multicultural si dinamic ?
  Atunci hai in echipa noastra!

  Responsabilitati

  Principalele tale taskuri vor fi :

  Identificarea si dezvoltarea portofoliului de clienti activi in zona alocata ;
  Negocierea conditiilor de cumparare/ vanzare cu furnizorii (pret, cantitate, termen de plata, conditii transport) cu respectarea conditiilor impuse de catre seful de produs;
  Urrmarirea procesului de achizitie/ vanzare ;
  Participarea la conferinte, prezentari de firme, târguri de specialitate;


  Alte informatii

  Ce oferim ?
  Formare la nivelul companiei prin 4 saptamani de training si 8 saptamani de coaching, plus reale oportunit??i de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist ;
  Pachet salarial atractiv (salariu fix+ beneficii+ bonusuri de performanta) ;
  Program: L-V, 9 :30-18.00;