International Trade Specialist, Brasov 25-26 September

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 24.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Cei selectati vor urma 4 saptamâni de antrenament, probe si selectii alaturi de echipa noastra de antrenori. Evaluarile pe parcurs îi vor retine pe cei mai pregatiti. La final, olimpicii se vor alatura echipei Veo de specialisti în comert international. 

  Ne dorim cei mai buni coechipieri, vorbitori excelenti ai unei limbi straine si dornici sa aiba o cariera în Comertul International B2B.

  Responsabilitati

  Esti pregatit sa devii campion?

  Dare International Trade Academy, partener strategic al Veo WorldWide Services, va provoaca sa intrati în olimpiada specialistilor în comertul international B2B. 

  Trimite-ne CV-ul la adresa cariere@dare-tradeacademy.com si vei fi invitat la unul dintre evenimentele de recrutare Dare International Trade Academy de pe 2 si 3 octombrie din Iasi.

  Alte informatii

  Beneficii :
  - Formare la nivelul companiei ?i interna?ional;
  - Reale oportunit??i de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, al?turi de o echip? dinamic? ?i de succes;
  - Pachet salarial ?i mediu de lucru atractive.