International Trader 31 iulie-1 august Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile International Trader 31 iulie-1 august Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 02.08.2020
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ne dorim cei mai buni coechipieri, vorbitori excelenti ai unei limbi straine si dornici sa aiba o cariera în Comertul International B2B.
  Cei selectati vor urma 4 saptamâni de antrenament, probe si selectii alaturi de echipa noastra de antrenori. Evaluarile pe parcurs îi vor retine pe cei mai pregatiti. La final, olimpicii se vor alatura echipei Veo de specialisti în comert international.

  Responsabilitati

  În calitаtе dе Internаtionаl Trаder principаlеlе misiuni vor fi :
  - Prospеctаrеa prin tеlefon dе noi pаrtеnеri, pеntru а аsigurа dеzvoltаrеа protofoliului dе furnizori activi în zonа alocată;
  - Idеntificareа intеrlocutorilor dеcidenti pеntru а le propunе solutii dе revаlorizаre а stocurilor de marfa;
  - Constituirea unui dosar de achiziție care să conțină toate detaliile referitoare la: cantități mărfuri, condiții de vânzare, eșantioane și poze în vederea luării unei decizii privind achiziția de mărfuri;
  - Urmărirea procesului de achiziție în scopul optimizării și concretizării acestuia, respectând astfel obiectivele stabilite;
  - Negocierea condițiilor de cumpărare cu furnizorii (preț, cantitate, termen de plată, condiții transport) cu respectarea condițiilor impuse de către seful de produs;
  - Crearea și actualizarea fișelor de furnizori din baza de date în vederea asigurării corectitudinii informațiilor și facilitarea prospectărilor ulterioare;
  - Participarea la conferințe, prezentări de firme, târguri de specialitate în vederea prezentării activității companiei și a detectării de posibili parteneri printre furnizorii prezenți.

  Alte informatii

  Beneficii : formare la nivelul companiei si international; reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes; pachet salarial si mediu de lucru atractive.