Artizan O-Bento

Angajator: Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 27.02.2020

  Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous cauta bucatari indragostiti de copii si mancarea sanatoasa.
  Ne dorim un partener in prepararea mancarii in cadrul centrului nostru, pentru un numar maxim de 36 de copii. Meniul zilnic cuprinde micul dejun, masa de pranz si doua gustari.

  Ne dorim un partener in bucatarie care sa poata sa identifice si sa execute aranjamente tip bento pentru cat mai multe dintre preparate.

  Ingredientele pe care le folosim in meniul nostru sunt de origine ecologica in proportie majoritara.

  Beneficii:
  Libertatea de a va exprima creativitatea in bucatarie
  Libertatea de a aplica principii de nutritie sanatoasa si echilibrata
  In afara remuneratiei lunare, pentru programul luni-vineri, remuneratia lunara va creste in functie de numarul de evenimente de weekend realizate.
  Asiguram transportul pentru toti membri echipei noastre.


  Despre noi:
  Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous se afla in satul Gulia, comuna Tartasesti, judetul Dambovita, la 20 de km distanta de centrul Bucurestiului si la 50 m distanta de Padurea Vlasiei.

  Centrul se desfasoara pe o suprafata totala de 2000 mp, cladirea insumand 420 de mp, in care toate incaperile au functiuni separate: sala de lucru de 80 mp (etajul 2), doua dormitoare si baie (etajul 1) si sala de mese si spatiu de joaca libera (parter).

  In curte, centrul are 350 mp amenajati ca spatiu de joaca (tobogane, leagane, balansoare, trambulina, elemente de gimnastica) si 1400 de metri patrati de spatiu liber pentru explorare. Ziua de vineri, a fiecarei saptamani, indiferent de sezon, o vom petrece in padurea de langa centru.