Internet Data Explorer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smartline active.


Vezi toate job-urile Internet Data Explorer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Angajator: Smartline
Domeniu:
 • Internet - eCommerce
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 10.02.2020
  Scurta descriere a companiei

  Smartline este o companie din Iași care dezvoltă proiecte online în domeniile: sănătate, imobiliare, turism și comerț online. Principalul nostru proiect este ROmedic.ro, furnizor de 10 ani de conținut medical online cu peste 2,5 milioane de vizite lunare. Alte proiecte dragi din portofoliul nostru sunt: Caută-Imobiliare.ro, Turistik.ro, Glamy.ro, La-psiholog.ro, Medici-stomatologi.ro și Webmedic.ro.

  Nu suntem o organizație ierarhizată, ci mai degrabă un grup de prieteni uniți de un set de valori și obiective comune. Susținem ideea că un job trebuie ales din suflet, pentru a da valoare existenței noastre. Credem în respect, corectitudine, creativitate, umanitate și dorința de dezvoltare personală.

  Cerinte

  - absolvent 2019
  - bune abilitati de exprimare in scris
  - rabdare si capacitate de concentrare
  - perseverenta in atingerea obiectivelor stabilite
  - atentie la detalii, organizare
  - capacitate de a face taskuri repetitive (de ex: copy/paste) o perioada mai lunga de timp
  - limba engleza

  Mentiuni speciale:
  1. Nu sunt necesare cunostinte de programare web! Persoanele angajate vor lucra sub indrumarea unui coordonator si vor colabora cu departamentul tehnic.
  2. Jobul nu necesita experienta! Dupa o scurta perioada de adaptare, training-uri si ajutor de la colegi, va veti descurca foarte bine!
  3. Jobul nu implica discutii cu clientii - desi ne place sa avem in echipa persoane comunicative si sociabile, aceste calitati nu sunt definitorii pentru acest job. Mai mult chiar, am putea spune ca acest job e mai potrivit pentru o persoana mai introvertita.

  Responsabilitati

  In activitatea noastra de dezvoltatori de proiecte online avem nevoie continuu sa verificam anumite informatii pe internet, sa actualizam diverse date, sa adunam date si sa le prelucram.
  Persoana incadrata pe acest post ne va ajuta in aceste demersuri. In plus, pot exista proiecte noi in care se poate implica partial sau in totalitate, pe anumite perioade de timp.
  Concret, cateva exemple de taskuri mai specifice:
  - administrator pagina Facebook - postari pe paginile de Facebook ale proiectelor in curs, gestiunea mesajelor de la utilizatori, campanii marketing pe retelele de socializare
  - SEO - optimizarea de pagini web pentru motoarele de cautare
  - verificarea datelor in baza de date - corectii unde este cazul
  - verificarea informatiilor noi provenite de la utilizatorii nostri - sa fie in acord cu anumite specificatii
  - verificarea originalitatii unor articole primite de la colaboratorii nostri
  - corectii de texte - greseli de exprimare, ortografie, diacritice
  - colectii de informatii de pe internet pe un anumit subiect
  - administrator forum - verificare postari pentru respectarea politicii site-ului
  - posibil: realizarea de articole, traduceri, prezentari (nu este activitatea principala, dar ne-ar prinde bine ajutor si pe partea asta)
  - posibil: lucrul cu diferite aplicatii de monitorizare (trafic etc)
  - posibil: editare imagini
  - si altele

  Alte informatii

  Este vorba despre un job de birou, zona Tatarasi - Piata Chirila / Ateneu - intreaga activitate fiind realizata de la computer.
  Programul este de la 8:30-14:30 cu pauza de 30min la pranz. Vineri este zi mai scurta, terminam la 15:30. Nu se lucreaza niciodata in weekend si nu se fac ore suplimentare.
  Atmosfera e prietenoasa si linistita. Legatura dintre colegi se bazeaza pe respect si prietenie. Putin probabil sa te streseze ceva la birou. Nu exista sefi, ci doar coordonatori.