Smartline

Orase: Iasi
Industrie: Educational Publicitate & Media

Site http://www.smartline.ro


Smartline este o companie din Iași care dezvoltă proiecte online în domeniile: sănătate, imobiliare, turism și comerț online. Principalul nostru proiect este ROmedic.ro,  furnizor de 10 ani de conținut medical online cu peste 2,5 milioane de vizite lunare. Alte proiecte dragi din portofoliul nostru sunt: Caută-Imobiliare.ro, Turistik.ro, Glamy.ro, La-psiholog.ro, Medici-stomatologi.ro și Webmedic.ro.

Nu suntem o organizație ierarhizată, ci mai degrabă un grup de prieteni uniți de un set de valori și obiective comune. Susținem ideea că un job trebuie ales din suflet, pentru a  da valoare existenței noastre. Credem în respect, corectitudine, creativitate, umanitate și dorința de dezvoltare personală.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Smartline

Companie Oras(e) Data
Internet Data Explorer

full-time0 - 1 an experienta

Job full-time ( 8:30-16:30) la birou, Explorator de Date cautate, prelucrate si publicate pe Internet inclusiv administrare pagini Facebook, SEO -optimizare pagini web pentru Google, verificare date din site-urile noastre, cautare si prelucrare diverse informatii pe Internet, administrare Forum.

Smartline Iasi
13.01.2020

Joburi Smartline

Companie Oras(e) Data