Contabil Junior - cheltuieli generale

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  Recrutam pentru rolul de Contabil - cheltuieli generale, cu detasare la sediul clientului nostru, o companie multinationala si unul dintre cei mai importanti retaileri din lume.

  - absolvent studii economice (contabilitate)
  - bune cunostinte operare pc
  - atentie la detalii
  - abilitati bune de comunicare si lucru in echipa

  Responsabilitati

  - verifica si valideaza facturile de cheltuieli generale (din magazine si sediu)
  - verifica si monitorizeaza provizioanele efectuate
  - verifica si urmareste plata facturilor (bunul de plata sau alte litigii)
  - participa la solutionarea litigiilor cu reprezentantii furnizorilor, oferind informatii privind inregistrarile contabile si platile catre furnizori
  - analizeaza permanent balanta pe vechime a furnizorilor
  - verifica soldurile conturilor specifice la fiecare final de luna
  - participa la elaborarea rapoartelor lunare specifice, cu scopu de ale transmite catre superiorul direct

  Alte informatii

  - oportunitatea de a lucra in SAP
  - oportunitatea de a te dezvolta intr-o companie multinationala
  - mediu de lucru tanar si placut
  - bonuri de masa
  - asigurare medicala