Contexpert

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site http://www.contexpert.ro

Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera  inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit  o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza  o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai.  In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit  in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala.  Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face  si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Contexpert

Companie Oras(e) Data
Internship in Salarizare

practicaStudent/Absolvent

Eşti student sau masterand şi vrei să dobândeşti abilităţi practice în domeniul contabilizarii salariilor?

Contexpert BUCURESTI
24.02.2017
Office Assistant

full-time0 - 1 an experienta

Cautam o colega care să se alăture echipei noastre si sa ne ofere suport administrativ. Suntem locul potrivit pentru a pune prima cărămidă în fundația unei viitoare cariere.

Contexpert BUCURESTI
24.02.2017
Functionar administrativ

full-time0 - 1 an experienta

Cautam un coleg care să se alăture echipei noastre si sa ne ofere suport administrativ. Poziția este entry-level, experiența nu este necesara, însă ne-ar plăcea să fii o persoană foarte serioasa, cu competente de utilizare MS Office si deschisa spre sarcini repetitive.

Contexpert BUCURESTI
24.02.2017
Contabil

full-time0 - 1 an experienta

Ne extindem activitatea si avem nevoie de un nou coleg. Cautam un Contabil, cu minim 6 luni experienta in contabilitate primara si care sa isi doreasca sa se dezvolte in echipa noastra.

Contexpert BUCURESTI
24.02.2017
Contabil junior

full-time0 - 1 an experienta

Ne marim echipa!!! Daca esti absolvent al unei facultati din domeniul economic, gandesti logic, esti comunicativ, vezi partea plina a paharului si te oferi chiar sa o umpli, atunci ne-ar placea sa fii tu acela!

Contexpert BUCURESTI
24.02.2017

Joburi Contexpert

Companie Oras(e) Data