Contexpert

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site http://www.contexpert.ro

Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera  inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit  o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza  o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai.  In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit  in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala.  Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face  si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Contexpert

Companie Oras(e) Data
Specialist salarizare

full-time1 - 5 ani experienta

Ne extindem activitatea si avem nevoie de un nou coleg. Cautam un Specialist Salarizare, cu minim 2 ani experienta in calcul salarial si care sa isi doreasca sa se dezvolte in echipa noastra.

Contexpert BUCURESTI
19.01.2017
Consilier Juridic

full-time1 - 5 ani experienta

Daca te consideri un Consilier Juridic ordonat, cu reale abilitati de comunicare si relationare, atent la detalii si perseverent in vederea atingerii rezultatelor, atunci te invitam sa faci parte din echipa noastra.

Contexpert BUCURESTI
19.01.2017
Inspector Resurse Umane

full-time1 - 5 ani experienta

Ne completam departamentul de Administrare de Personal! Daca esti atent la detalii, organizat, cu reale abilitati de comunicare si relationare si dispus sa iti dezvolti o cariera in acest domeniu, atunci ne-ar placea sa fii tu acela!

Contexpert BUCURESTI
19.01.2017
Contabil Junior

full-time0 - 1 an experienta

Ne marim echipa!!! Daca esti absolvent al unei facultati de contabilitate, gandesti logic, esti atent la detalii, organizat, cu reale abilitati de comunicare si relationare si dispus sa inveti, atunci ne-ar placea sa faci parte din gasca.

Contexpert BUCURESTI
17.01.2017

Joburi Contexpert

Companie Oras(e) Data