Contexpert

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site http://www.contexpert.ro


Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera  inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit  o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza  o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai.  In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit  in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala.  Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face  si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Contexpert

Companie Oras(e) Data
Functionar economic

full-time0 - 1 an experienta

Cautam un nou coleg! Daca esti responsabil muncitor, comunicativ, vezi partea plina a paharului si te oferi chiar sa o umpli, atunci ne-ar placea sa fii tu acela!

Contexpert BUCURESTI
22.05.2017
Contabil Junior

full-timeStudent/Absolvent

Iti doresti un start in contabilitate? Esti proactiv si dornic sa inveti? Vezi partea plina a paharului si te oferi chiar sa o umpli? Te invitam atunci sa ne cunoastem la un interviu!

Contexpert BUCURESTI
22.05.2017
Contabil Senior

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un contabil cu experienta, care sa-si doreasca sa fie parte din echipa noastra.

Contexpert BUCURESTI
22.05.2017
Inspector Resurse Umane

full-time0 - 1 an experienta

Ne completam departamentul de Administrare de Personal! Cautam un coleg cu experienta de cel mult un an, caruia sa nu ii fie teama de REVISAL, pontaje sau ITM. Daca esti atent la detalii, organizat, cu reale abilitati de comunicare, specialistii nostri sunt gata sa te primeasca in echipa!

Contexpert BUCURESTI
22.05.2017
Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un contabil cu experienta, care sa-si doreasca sa fie parte din echipa noastra.

Contexpert BUCURESTI
22.05.2017

Joburi Contexpert

Companie Oras(e) Data