Contexpert

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site http://www.contexpert.ro


Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera  inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit  o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza  o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai.  In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit  in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala.  Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face  si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Contexpert

Companie Oras(e) Data
Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

Ne extindem activitatea si avem nevoie de un nou coleg! Cautam un contabil, cu minim 3 ani experienta in contabilitate, caruia sa nu ii fie frica de declaratii, situatii si raportari financiare, si care sa isi doreasca sa se dezvolte in echipa noastra.

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
Specialist resurse umane junior

full-time0 - 1 an experienta

Prin rolul tău vei reprezenta cartea de vizită a companiei. Vei fi printre primii colegi care va interactiona cu candidatii si noii colegi ai companiei. Nu cautam experienta, insa pentru noi este foarte important sa iți placă să interacționezi cu o mulțime de oameni și să fii proactiv(ă).

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
HR Business Partner

full-time> 5 ani experienta

The HR BP will have to deal with the issues relating to performance management, development of the organization, increasing employee’s motivation and managing proper communication.

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
Contabil junior

full-time0 - 1 an experienta

Cautam pentru clientul nostru, companie multinationala din industria retail, o persoana constiincioasa si responsabila care sa realizeze activitati de operare a facturilor.

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
Contabil Comercial

full-time1 - 5 ani experienta

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
Economist - Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
Operator date

full-timeStudent/Absolvent

Cautam un coleg responabil, pentru unul dintre clientii nostri, o companiei multinationala din retail.

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017
Contabil junior fara experienta

full-time0 - 1 an experienta

Iti doresti un start in contabilitate? Esti proactiv si dornic sa inveti? Vezi partea plina a paharului si te oferi chiar sa o umpli? Te invitam atunci sa ne cunoastem la un interviu si sa fim noi prima caramida din cariera ta.

Contexpert BUCURESTI
18.08.2017

Joburi Contexpert

Companie Oras(e) Data