Consultant de vanzari in librarie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Cărturești active.


Vezi toate job-urile Consultant de vanzari in librarie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Cărturești
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Buzau
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 27.08.2019

  Candidatul ideal: Căutăm pe cineva care să iubească oamenii & cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității Cărturești.
  Cineva care să ne povestească ce ecranizare merită văzută și ce piesă de teatru nu trebuie ratată, ce festival i-a făcut vara mai frumoasă și ce carte ar trebui să luăm cu noi în vacanță. Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor.
  Căutăm pe cineva pentru care zâmbetul e ceva natural, care se pricepe să asculte și care se simte bine ajutându-i pe ceilalți să-și găsească cartea, muzica, filmul sau agenda preferată.
  Căutăm pe cineva creativ, dornic să cunoască lucruri noi, care să ne inspire și de la care să învățăm.

  Căutăm pe cineva care să se simtă ca acasă în Cărturești. Descrierea jobului: Responsabilități:

  Întâmpini, comunici şi relaţionezi cu oamenii într-o manieră deschisă şi prietenoasă.
  Stai de vorbă cu ei, le afli dorințele și așteptările, le oferi informații și îi ajuți să descopere produsele din Cărturești.
  Înveți cât mai multe lucruri despre oferta de produse și te informezi cu privire la noutăți.
  Așezi produsele la raft și faci rafturi tematice.
  Încasezi și operezi în sistem documente de contabilitate primară.
  Te ocupi de ordinea și curățenia pe rafturi și în spațiile de lucru.
  Faci echipă bună cu colegii.

  Beneficii:
  Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta.
  Bonusuri de performanță în funcție de rezultatele librăriei și / sau ale tale.
  Tichete de masă.
  Asigurare de sănătate.
  Decont de transport.
  Primă de vacanță.
  Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

  Și ceva în plus:

  Ai parte de training dedicate din prima zi, participi la Școala de Librari și la workshop-uri de dezvoltare personală, ai invitații la conferințe, concerte sau alte evenimente culturale. Ești mereu la curent cu noutățile din domeniu & cunoști oameni interesanți și personalități din lumea culturală.
  Te poți implica în proiecte interdepartamentale și îți poți vedea ideile implementate în librării.
  Poți călători în țară în cadrul schimburilor de experiență între librăriile din rețea.
  Ai cei mai cool colegi, iar extensia biroului tău este o librărie întreagă.

  Dacă pe tine te căutam, dă-ne un semn! De-abia așteptăm să te întâlnim! Descrierea companiei: La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi delectăm și să îi surprindem plăcut cu produsele și serviciile noastre. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.

  Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 19 ani de când a deschis prima librărie, într- o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Alba -Iulia, Sibiu și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile din rețea.

  VREI SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE?
  Cărturești este o organizație dinamică, cu un mediu de lucru prietenos și flexibil, în continuă transformare și adaptare la dorințele și nevoile publicului. Avem 25 librării în București și în țară și un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi.
  Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
  Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:
  Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
  Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale; Interesul organizației și al managementului pentru persoana reală;
  Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
  Program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
  Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației;
  Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design și multe altele).