Transport planner with French

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Transport planner with French active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 30.06.2019
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  For one of our clients, a global leader in the tire manufacturer, we are looking for a Transport Planner with English and French:

  An ideal Transport Planner has:

  • Relevant experience in Logistic;
  • Fluently in English and French; - is a must
  • Knows how to deal with MS Office; Excel, Access;
  • Problem solving and organizational skills;

  Responsabilitati


  Mission:

  Organizes and manages an efficient transport planning;

  Main activities:

  • Analyze the transport planning in order to anticipate the potential issues, contact the Network Planning team if necessary;
  • Planning the urgent orders and ensuring a good communication with the partners in terms of costs, proposing alternative solutions;
  • Informing the CCC (Customer Contact Center) RT when they encounter problems in planning the orders.
  • Manages all the delays that may occur during transportation (strikes, accidents etc) by maintaining a good relationship and an open communication with road and maritime companies;
  • Collaborates with the Import Planner agents in order to have in time the necessary transport solution;
  • Assures the optimal filling rates of the containers and on time departure;

  Alte informatii


  What we offer:

  Good salary package;
  Meal tickets & extra meal daily budget; Fruits at the office;
  Days working from home;
  Holiday budget; Gym discounted;
  Medical subscription or, and medical insurance contract;
  Internal training for the job;
  Career opportunities;

  'We do not hire for a job, we hire for a career!'