Talent Acquisition / Senior Recruiter

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Talent Acquisition / Senior Recruiter active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  Cautam talent, empatie, dedicare, implicare si motivatie pentru recrutare, noi iti oferim oportunitatea de a invata, creste profesional si de a-ti dezvolta cariera in orice directie iti doresti, deoarece suntem o companie multinationala si ai unde.😊
  Ne dorim sa gasim la tine placerea si rabdarea de a lucra cu oamenii, atat cei din interior, colegii pentru care recrutezi, cat si cei din exterior, cei mai buni candidati pe care ni-i dorim in echipa.

  Responsabilitati

  Pe scurt suntem o companie care produce si vinde in domeniul alimentar (FMCG), astfel vei avea in recrutare o paleta larga de pozitii din departamentele: comercial, logistica, marketing, financiar, productie.
  Vei avea acces la sisteme performate de lucru, avem si implementam in continuare tool-uri moderne folosite in recrutare, lucram si ne dezvoltam intr-un mod accelerat.


  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>