Specialist Comert International 22-23 Februarie Constanta

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Specialist Comert International 22-23 Februarie Constanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 16.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Cei selectați vor urma 4 săptămâni de antrenament, probe și selecții alături de echipa noastră de antrenori. Evaluările pe parcurs îi vor reține pe cei mai pregătiți. La final, olimpicii se vor alătura echipei Veo de specialiști în comerț internațional. 

  Ne dorim cei mai buni coechipieri, vorbitori excelenți ai unei limbi străine și dornici să aibă o carieră în Comerțul Internațional B2B.

  Responsabilitati

  Ești pregătit să devii campion?

  Dare International Academy, partener strategic al Veo WorldWide Services, vă provoacă să intrați în olimpiada specialiștilor în comerțul internațional B2B. 

  Trimite-ne CV-ul la adresa cariere@dare-tradeacademy.com și vei fi invitat la unul dintre evenimentele de recrutare Dare International Academy de pe 22 si 23 Februarie in Constanta

  Alte informatii

  Beneficii :
  - Formare la nivelul companiei și internaţional;
  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.