Specialist Control Risc - Administrarea Riscurilor

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Libra Internet Bank SA active.


Vezi toate job-urile Specialist Control Risc - Administrarea Riscurilor active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.01.2019
  Scurta descriere a companiei

  Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

  Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

  Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

  Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!

  Cerinte

  Candidatul ideal:

  - Absolvent studii superioare;

  -  Experienta bancara de minim 1 an, in analiza credite Retail/corporate;

  - Capacitate de analiza si sinteza.

  Responsabilitati

  - Efectueaza analiza indicatorilor financiari si evalueaza performantele financiare ale agentilor economici in vederea identificariile riscurilor semnificative in activitatea de creditare;
  - Intocmeste si remite rapoarte cu observatii si propuneri facute pe baza analizei efectuate, referitoare la solicitarea clientului;
  - Monitorizeaza respectarea procedurilor si politicilor privind managementul riscului de credit

  Alte informatii

  Descrierea companiei:

  Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.

  Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!