Inginer telecomunicatii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Inginer telecomunicatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Inginerie
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.11.2018
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  EXCON CONSULTANTA, firma de consultanta in resurse umane, recruteaza Inginer Telecomunicatii pentru clientul sau, operator de telefonie mobila din Romania.

  - Studii superioare finalizate;
  - Limba engleza la nivel avansat;
  - Cunostinte MS Office;
  - Permis de conducere;
  - Abilitati tehnice;
  - Disponibilitate pentru deplasari.

  Responsabilitati

  - Proiectarea si pregatirea planurilor si elaborarea specificatiilor pentru sistemele si retelele de comunicatii actuale si viitoare;
  - Monitorizarea proiectarii echipamentelor pentru ca acestea sa furnizeze o putere suficienta/fiabila;
  - Pregatirea planurilor preliminare si pe termen lung, estimari si bugete;
  - Realizarea activitatile de mentenanta periodica si interventii corective, depanare, verificari si reconfigurari ale sistemelor de telecomunicatii;
  - Asigurarea suportului tehnic pentru executia, punerea in functiune, testarea si depanarea sistemelor de radiocomunicatii;
  - Elaborarea fiselor de interventie si a rapoartelor aferente.

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Pachet salariat atractiv;
  - Asigurare de sanatate privata;
  - Masina de serviciu;
  - Prime de vacant si sarbatori.