Customer Support with german

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Customer Support with german active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a luat fiinta in 1992, numarandu-se printre primele companii de resurse umane din Romania. Pornind de la servicii de executive search, ne-am dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania si am adaugat in portofoliul nostru servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.

  Astfel, fiind unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, am reusit sa fim alaturi de managerii de HR in ultimii peste 25 de ani. In tot acest timp, le-am oferit partenerilor nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate, cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.

  Increderea cu care acestia ne-au mandatat atunci cand au ales sa externalizeze total sau partial activitatile de resurse umane catre noi ne motiveaza sa le oferim servicii de resurse umane la un nivel maxim de competenta. Valorile care ne ghideaza – Profesionalism, Pasiune si Parteneriat – le oferim odata cu semnarea fiecarei intelegeri de afaceri.

  Cerinte

  BIA HR cauta persoane cunoscatoare de limba germana pentru pozitia Account Manager.

  Experienta de minim un an pe o pozitie similara si ai cunostinte solide de limba germana (scris si vorbit) esti candidatul ideal
  Comunicare, negociere, experienta de cel putin 1 an ca si Account Manager in Vanzari/ Forex/ Operatiuni financiare/ Recuperari Credite/ Call Center.
  Persoana dinamica, serioasa, motivata, dornica de a progresa.

  Responsabilitati

  Administrarea si gestionarea portofoliului de clienti alocat.
  Asigurarea unei bune relatii cu clientii din portofoliul desemnat.