Tehnician suport SAP cu limba franceza - Bucuresti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Tehnician suport SAP cu limba franceza - Bucuresti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Sunteți în căutarea unei noi provocări profesionale? Aveți cunoștințe de SAP și o experientă de minim 1 an în utilizarea modulului FI ?  Iubiți limba franceză, comunicați la nivel avansat ? Așadar…sunteți persoană perfectă și vă așteptăm în echipă de Suport SAP la sediul nostru din București.     Profilul cautat :  - 1-2 ani experienta in utilizarea programul SAP - modulul FI (experienta in oferirea suportului SAP catre utilizatorii financiari poate reprezenta un avantaj) ;  - Studii economice finalizate (contabilitate, informatica de gestiune, financiar, etc.) – necesare cunoasterii fluxurilor economice ;  - Nivel de limba franceza avansat (atat in scris cat si oral) ;  - Reactivitate, autonomie si orientare catre solutii ;  - Disponibilitate pentru deplasari ocazionale la sediul clientului francez .

  Responsabilitati

  În calitate de Tehnician Suport SAP trebuie să: 
  - Asiguri suport și consultantă tehnică (prin telefon si/sau mail) utilizatorilor SAP din cadrul departamentelor financiare ( in sistem de tip ticketing) ;
  - Înregistrezi incidentele, precum și soluțiile identificate în aplicația de gestiune a tichetelor primite;
  - Semnalezi problemele de proiectare a aplicaṭiei ;
  - Te ocupi de acordarea de drepturi si autorizari pe partea de SAP FI, CO.

  Alte informatii

  - Formare individuală prin feed-back-uri și coaching din partea responsabililor direcți;


  - Pachet salarial atractiv (salariu fix și beneficii) ;


  - Posibilitate de dezvoltare a carierei intr-un mediu de lucru dinamic si tanar ;