Engineering Summer Internship - Sibiu 2016

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Continental active.


Vezi toate job-urile Engineering Summer Internship - Sibiu 2016 active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Continental
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Sibiu
 • Actualizat la: 13.02.2016
  Scurta descriere a companiei

  Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme și componente pentru trenuri de rulare și sasiuri, instrumente, soluții de informare și divertisment, electronică auto, pneuri și produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranță în trafic și la protecția climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

  Continental Automotive
  La Continental Automotive în România, peste 7000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, Sibiu şi Iaşi şi în unităţile de producţie din Sibiu, Timişoara şi Braşov. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.
  Programe pentru studenţi
  • Job-uri part-time şi full-time;
  • Practică de vară;
  • Burse private;
  • Proiecte de diplomă;
  • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere;
  • Vizite de companie, workshopuri şi competiţii.

  Continental Tires
  Fabrica de anvelope Continental din Timişoara este cea mai modernă din Europa. Iniţiată în anul 1998 ca proiect “Greenfield”, fabrica a fost ridicată din temelii şi utilată la cele mai moderne standarde europene. Zilnic, peste 1250 de angajaţi contribuie prin munca lor la siguranţa şi confortul conducătorilor auto din întreaga lume.
  Utilajele de producţie ale fabricii sunt din punct de vedere tehnic cele mai moderne de pe piaţă şi sunt utilate cu senzori de siguranţă pentru a asigura o maximă protecţie a angajaţilor în timpul muncii. Angajaţilor le sunt oferite de asemenea instructaje de specialitate pentru a opera utilajele şi aceştia beneficiază regulat de traininguri de protecţia muncii.


  Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii.

  Cerinte

  Please see Responsabilitati

  Responsabilitati

  With sales of €34.5 billion in 2014, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently has approximately 200,000 employees in 53 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €7.3 billion in 2013, roughly 36.500 employees), Powertrain (sales of approx. €6.3 billion in 2013, roughly 32,400 employees) and Interior (sales of approx. €6.6 billion in 2013, roughly 34,400 employees) achieved sales of approximately €20 billion in 2013. The Automotive Group is present in more than 170 locations worldwide. As a partner to the automotive and commercial vehicle industry, it develops and produces innovative products and systems for a modern automotive future in which cars provide individual mobility and driving pleasure consistent with driving safety, environmental responsibility, and cost-efficiency.

  This summer, from July to September, you can work in our company as part of a paid summer internship and get in touch with state of the art technologies, innovative projects and a dynamic working environment.

  Apply now!
  More details will soon follow on our career page: http://www.contionline.com/generator/www/ro/ro/continental/hr/themes/students/summer_practice/cwl_summer_practice_ro.html

  Requirements:
  * Student in one of the following fields: - Applied electronics; - Telecommunications; - Automation and Computers; - Mathematics and Informatics; - Mechanics & Mecatronics; - Robotics, Machine Construction Technology; and other relevant areas.
  * Good English knowdge;
  * Well prepared in the specific area of study.

  What we offer:
  * Remuneration and meal vouchers;
  * Hosting for students outside Sibiu;
  * Canteen & discounts available on site;
  * Specific training on the job and mentoring program;
  * The possibility to continue with a diploma project supported by us;
  * Social activities and interactive projects;
  * Flexible working schedule;
  * Wellness & sport centers discounts;
  * Health management programs & Medical Room available on site;

  Alte informatii

  Application URL: http://www.aplitrak.com/?adid=Z2VvcmdpYW5hLmJyYWRlc2N1Ljc2OTYxLjcyNzlAY29udGluZW50YWxyby5hcGxpdHJhay5jb20