Specialistii de top PR si Advertising sunt in martie PRoud to ADvertise!

Daca esti pasionat de PR sau publicitate, daca vrei sa intalnesti oameni marcanti din domeniu sau pur si simplu vrei sa vezi ce s-a schimbat in controversatul proces de comunicare, TREBUIE sa fii si tu PRoud to ADvertise.

Asa ca intre 29 si 31 martie nu-ti face alt program si vino la cea mai recenta editie a unei consacrate provocari marca BOS. O sa ii gasesti acolo in cele 3 zile de conferinte si workshop-uri pe Bogdan Theodor Olteanu, Mihaela Nicola, Dumitru Bortun, Hortensia Nastase si multi altii.

Si pentru ca suntem de parere ca business-ul trebuie sa fie si FUN, pregateste-te sa participi la jocuri, debate-uri si simulari menite sa iti PRovoace creativitatea.

Cu simpatizantii relatiilor publice discutam despre PR-ul dintre mister si definitie, ce inseamna saltul de la jurnalism la PR sau cum se realizeaza o comunicare politica eficienta. Advertising-ul e punctul tau forte? Atunci trebuie sa afli ce inseamna o campanie de succes, ce face publicitatea sa iasa din tipare sau care sunt diferentele dintre campaniile de la noi si cele „din afara.”

Ar mai trebui sa sti ca accesul la conferinte este liber pentru toti cei interesati. Daca vrei sa afli mai mult, inscrie-te la workshop-uri si la debate-uri, unde vei avea ocazia sa aplici tot ceea ce sti si sa inveti multe lucruri noi.

Mai multe detalii despre eveniment, locatie, speakeri, temele prezentate sau premii poti obtine accesand http://bosromania.ro/proud.

BOS Romania

Pentru ca Business is FUN!

Va recomandam si:

De ce sa participi la un webinar

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI