Specialist procesare credite

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Evolve today active.


Vezi toate job-urile Specialist procesare credite active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: Evolve today
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Secretariat - Administrativ
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 13.05.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    At Evolve today we offer complex Human Resources services, from business consulting to headhunting and recruitment. We have extensive experience in finding talented professionals, for a variety of industries, especially in the IT sector.
    We started with a dream: to create a Human Resources company with a strong, unique profile on the market, deeply shaped by our core values: commitment to performance, professionalism, a balanced approach and deep satisfaction for our clients.
    From that moment, we nurtured special relationships and we continuously evolved, being flexible, but staying true to our values. We aim higher and higher and we invite you to EVOLVE with us!

    Cerinte

    Pentru partenerul nostru - o companie din domeniul brokerajului bancar ce activeaza de 10 ani in aceasta industrie si care face parte din Asociatia Romana a Brokerilor de Credite, cautam un Specialist procesare credite.

    Vei oferi consultanta de specialitate si suport clientilor in procesul de accesare a celor mai potrivite produse financiar-bancare oferite de bancile partenere.

    Activitatea se desfasoara de la sediul companiei, aflat intr-o locatie exclusivista in zona Piata Unirii.


    Cerinte:

    Studii superioare, de preferat in domeniul economic sau financiar-bancar
    Minim 6 luni de experienta pe o pozitie similara sau companie de intermediere credite
    Cunostinte foarte bune de operare cu aplicatiile din suita Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
    Abilitati de lucru cu aplicatii de tip CRM/ ERP
    Excelente abilitati de comunicare verbala si in scris
    Orientarea catre client si gasirea celei mai potrivite solutii, in concordanta cu nevoia acestuia
    Integritate si profesionalism.

    Responsabilitati

    Preluarea solicitarilor clientilor, analizarea cu atentie a nеvoile acestora in matеrie de servicii finаnciаr-bancаre si propunerea cele mai potrivite solutii identificate in oferta bancilor partenere.
    Pregatirea ofertele pentru clienti in concordanta cu profilul acestora si asistarea acestora cu completarea documentelor necesare accesarii produselor financiar-bancare selectate.
    Colectarea si verificarea tuturor documentelor necesare in vederea intocmirii dosarului de credit, asigurandu-se ca sunt indeplinite toate conditiile pentru acordarea unui credit clientului, in conformitate cu normele si procedurile bancilor partenere;
    Pastrarea legaturii cu clientii pe tot parcursul procesului de acordare a creditului, oferind informatii cu privire la stadiul dosarului, necesitatea altor documente sau informatii solicitate de institutia bancara.
    Mentinerea legaturii cu reprezentantii bancilor partenere si monitorizeaza procesului pana cand clientii intra in posesia sumelor aprobate.
    Informarea clientilor cu privire la deciziile bancii finantatoare si verificarea coordonatelor creditului aprobat pentru a fi in concordanta cu cererea acestora;
    Asigurarea suportului necesar retelei de francize si partenerilor companiei privind fluxul de lucru, intelegerea procedurilor interne sau utilizarea sistemelor folosite in cadrul organizatiei.

    Alte informatii

    Beneficii:

    Oferta salariala atractiva
    Tichete de masa
    Oportunitati de dezvoltare profesionala continua (traininguri de specialitate, participarea la evenimente specifice domeniului).

    Beneficii

    • Training-uri
    • Cursuri
    • Tichete de masa

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    3500 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (27)