PRwave.ro aniverseaza 18 ani pe 18 aprilie


PRwave, site de stiri si articole din domeniile afaceri, marketing, IT, financiar, media si lifestyle, implineste 18 ani. Lansat pe 18 aprilie 2005, PRwave.ro a fost primul din Romania dedicat imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri si ramane si in prezent un punct de reper pentru oamenii de afaceri, freelanceri si specialistii in marketing.



“Am lansat PRwave.ro si agentia de relatii publice PRwave International intr-o zi de luni, 18 aprilie 2005, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment restrans cu prieteni, dar si cu specialisti in comunicare, marketing si publicitate. Am vazut intotdeauna site-ul ca unul care sa dainuie in timp si astfel am ajuns acum la 18 ani. Sunt foarte bucuroasa si le sunt recunoscatoare tuturor vizitatorilor site-ului si colaboratorilor PRwave. Aniversarea a 18 ani pe 18 aprilie este un moment special,” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave.


PRwave.ro aniverseaza 18 ani pe 18 aprilie


Pe site au fost publicate pana acum peste 113.700 articole – stiri, articole in exclusivitate de la specialisti din Romania, dar si din strainatate, case studies si interviuri si prezentari de carte in cadrul rubricii dedicate BooksWave. Cele mai multe materiale sunt din categoriile media, events, business, lifestyle si IT. In cadrul rubricii BooksWave au fost prezentate 1419 carti de specialitate si beletristica.


“Cei 18 ani au adus multe momente frumoase si realizari, dar au fost si clipe dificile. Cheile unei prezente online indelungate sunt perseverenta si adaptarea la nou. Am pornit www.prwave.ro ca un site care sa reuneasca materiale din zona marketingului – comunicare, relatii publice, publicitate, vanzari – dar am adaugat permanent noi rubrici: stiri, un blog in engleza dedicat calatoriilor – Travel – Moments in Time -, BooksWave, si am avut si un forum (prezent foarte multi ani) s.a.” a adaugat Violeta-Loredana Pascal. „Povestea PRwave continua. Va asteptam zilnic pe site cu stiri proaspete si articole interesante!”


PRwave a fost si este partener media al multor evenimente de afaceri, marketing, vanzari, lifestyle, concerte, nationale si internationale, cat si al unor initiative ale unor ONG-uri.


Cei interesati de colaborari cu PRwave pot contacta oricand reprezentantii site-ului pe adresa de email inclusa pe site.


Citeste si: 

43 la suta dintre companiile mari din România prevad cresterea numarului de angajari în 2023

Zile libere in 2023 - afla cum te poti bucura de cat mai multe zile de vacanta

Quiz-urile de cariera: Raspunsurile potrivite la intrebarile potrivite!



Contribuie si tu la studiu: 

Studiul Cei Mai Doriti Angajatori din Romania in 2023


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI