Cum te pregatesti pentru petrecerea Online de Craciun?



A little party never killed nobody, asa cum spune vorba! Fie ca abia astepti petrecerea de Craciun cu colegii de munca sau ca de obicei mergi din obligatie, acest eveniment se apropie cu pasi repezi. Cu toate acestea, ar trebui sa iei in calcul faptul ca multe companii au luat decizia sa transpuna petrecerea de Craciun in mediul virtual din cauza situatie pandemice.

Chiar daca petrecerea de Craciun din 2021 se tine in mediul virtual nu inseamna ca nu te poti distra cu colegii de la job. Prin intermediul unei petreceri de acest tip poti crea amintiri pe care cel mai probabil nu le poti uita. Avand in vedere acest context, evenimentele virtuale de tip petrecere sunt ocazii unice si noi pentru multi dintre angajati.

Petrecerea de Craciun in Online nu doar ca ajuta sa se mentina legatura cu colegii de munca pe care nu ii poti vedea din cauza distantarii fizice, insa contribuie la mentinerea unui sentiment de normalitate si a sentimentului de a trai o viata plina chiar si atunci cand sarbatorile trebuie sa aiba loc intr-un format diferit.

Pune-ti in plan sa discuti cu colegii din alta echipa

 
Este stiut faptul ca la petrecerile fizice de Craciun interactionezi cu colegii pe care ii vezi mai rar din celelalte departamente, dar odata cu noile norme sociale impuse in cazul petrecerilor, prin intalnirile virtuale discutiile cu colegii din alte echipe sunt mult mai realizabile.

Fa o lista cu relatiile de serviciu care ar putea fi benefice pentru cariera ta, apoi interactioneaza cu colegii pe care ii ai in "vizor" la petrecere. Acest lucru iti va crea legatura de care ai putea nevoie in viitor.

Pregateste-ti cadrul tematic pentru intalnire

 
Autenticitate este cheia succesului, asa ca nu-ti fie teama sa arati o parte din casa ta. A vedea interiorul casei cuiva, a face cunostinta cu copiii, partenerii si animalele de companie este modalitatea prin care in online se poate observa "latura umana” a fiecarui angajat. Nu uita sa prinzi in cadru decoratiunile de Craciun, tema petrecerii este totusi una dintre cele mai asteptate sarbatori ale anului.

Nu uita sa ai bautura preferata langa tine

 
Fie ca alegi sa bei o ciocolata calda sau un cocktail, cana, respectiv, paharul ar trebui sa fie nelipsite de la intalnire. Pana la urma, ce fel de petrecere este daca nu ciocnesti (chiar si virtual) un pahar cu colegii de munca? Bucura-te de bautura preferata alaturi de cei de la job! Activitatile interactive pe care urmeaza sa le aveti la petrecerea online nu pot fi realizate fara un mic push venit din partea bauturilor *wink*.

Poarta un outfit special

 
Petrecerea online nu este un motiv pentru care nu ar trebui sa te aranjezi asa cum iti place. De la rochie eleganta/costum pana la asa numitul Ugly Sweater, optiunile sunt nenumarate pentru petrecerea de Craciun. Totusi, ar trebui sa verifici ce dresscode are petrecerea, nu ai vrea sa fii singurul imbracat casual si restul elegant, nu-i asa? Bafta la shopping sa iti gasesti outfitul perfect pentru tine!

Ho-ho-holidays sunt mai aproape decat crezi, Craciunul este perioada in care ne putem relaxa linistiti dupa un alt an agitat. Astfel, distractia isi are locul chiar si la petrecerea de Craciun din online, acolo unde poti interactiona cu cei cu care lucrezi intr-o atmosfera festiva. Pentru a avea o experienta cat mai placuta la acest eveniment, tine cont de pasii de mai sus si vei reusi sa te distrezi alaturi de colegii de serviciu in Spiritul Craciunului.
 

Citeste si:

     


 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI