Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa ai succes in cariera. 7 cele mai utile sfaturi

Succes: acesta poate fi plin de farmec, dar procesul de a reuși este mai degrabă despre respectarea unei rutine productive.

Trei aspecte esentiale de care sa tii cont cand iti construiesti un brand personal de lider

O vorba veche spune sa ii dai omului o functie, daca vrei sa afli cine e. Asta se refera, fireste, la o functie de conducere, care plaseaza persoana respectiva pe o pozitie de putere in raport cu ceilalti. Astfel, pe acelasi post, in functie de datele cu care esti inzestrat, poti fi lider sau sef, dupa cum se stie deja.

Un cont pe Hipo iti poate aduce o Boxa Amazon Echo Dot 4

Creeaza-ti un cont pe Hipo.ro, realizeaza-ti un CV in perioada 15 iunie - 15 iulie si poti castiga o Boxa Inteligenta Amazon Echo Dot 4!

Care sunt asteptarile angajatorilor pentru piata muncii in 2022?

De doi ani, contextul pandemic isi spune cuvantul in ceea ce priveste alegerea modelelor de lucru in companii. Dare oare se va schimba ceva anul acesta? Raportul Hipo.ro se intoarce cu asteptarile si obiectivele angajatorilor pentru piata muncii din anul 2022. 

Tot ce este nou pe piata muncii in 2022

De doi ani de asistam la schimbari majore in modelele de lucru ale companiilor. O mare parte dintre angajatori ofera deja joburi in sistem hibrid sau full remote. Ne-am obisnuit cu frecventa conferintelor, webinariilor si targurilor de joburi din online. Dare oare se va schimba ceva anul acesta?   

Cum sa devii de neinlocuit la locul de munca?

Probabil ca la locurile noastre de munca am auzit cu totii de multe ori ca „nimeni nu este de neinlocuit”. Cu toate acestea, nu tehnologia, produsul sau procesul fac o companie sa fie de succes, ci oamenii din spatele acelei solutii grozave.

Burnout - cum il recunosti si cum sa-l eviti @Train 2 Perform

Nu de multe ori, burnout-ul este definit si drept boala corporatistilor, dar, de fapt, burnout-ul apare si in randul persoanelor care au o deosebita responsabilitate la locul de munca si de asemenea, multe interactiuni sociale. Pe langa epuizarea fizica si psihica, persoana isi pierde entuziasmul si initiativa profesionala, instaurandu-se ulterior si stari atipice si atitudini ostile in raport cu activitatile desfasurate...

Reconversia Profesionala - automatizarea va schimba fundamental piata muncii @Baboon Robots

Traim intr-o lume care se schimba cu o viteza fara precedent. In orice domeniu. Azi o companie este liderul de piata din ultimii 20 ani, iar maine este depasita de un startup infiintat in urma cu 3 ani. Azi un domeniu este in trend, iar maine devine irelevant. Tehnologia, automatizarea si inteligenta artificiala vor schimba definitiv piata muncii.

Tineri la început de carieră - Cum să capeți experiența pe care o cer angajatorii

De doi ani asistăm la o remodelare continuă, în ceea ce privește modul de lucru. Adaptarea nu a fost ușoară - pentru unii full remote, pentru alții hibrid. Cu toate astea, contextul pandemic a adus cu sine revoluția beneficiului suprem acordat de tot mai multe companii: munca de oriunde

CV-ul - cartea ta de vizită, pardon, poza ta de profil! @Open Mind Romania

Pe masura ce activitatea de recrutare in regim hibrid sau remote total se extinde, in paralel cu aparenta estompare a efectelor pandemice care au produs-o, regulile clasice in Recrutarea & Selectia & Insertia de Personal devin prea limitative si se impun noi reguli ale jocului.