Top 40 cei mai doriti Angajatori din Timis


 

Studiul "Cei mai doriti angajatori" a ajuns la cea de-a 13-a editie si este desfasurat de compania Catalyst Solutions pentru a analiza perceptia si asteptarile candidatilor cu privire la angajatorii care activeaza pe pietele locale din Romania.

Chestionarul, promovat la nivel national, aduna in fiecare an, raspunsuri ale candidatilor din capitala si marile centre economice ale Romaniei ca, Iasi, Cluj si Timis, insumand 12567 de participanti din toata tara. Dintre acestia, 1440 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

 

Pe baza nominalizarilor acestor respondenti, prezentam mai jos, top 40 cei mai doriti angajatori in Timis in 2018 si oportunitatile de cariera pe care aceste companii le au deschise in prezent.
 

 

Top 40 Cei mai doriti angajatori in Timis 2018

   
 
Reprezinti una dintre companiile prezentate mai sus? Te invitam sa ne scrii la adresa angajatori@catalyst.ro daca vrei sa iti actualizezi profilul de companie pe hipo.ro sau daca vrei sa afli mai multe detalii despre rapoartele studiului "Cei mai doriti angajatori" si cum te pot ajuta in realizarea unei strategii de employer branding.
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI

Probleme tehnice?
Raporteaza eroarea la
suport