Huf Romania este o investiţie a grupului german Hülsbeck & Fürst GmbH & Co. KG, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria autovehiculelor.


În anul 2021, cifra de vânzări a companiei a depăşit valoarea de 1 miliard de Euro. Grupul Huf are 17 locații de inginerie și productie, pe 3 continente (Europa, America şi Asia) şi o echipă de peste 7300 de angajaţi.


În prezent, peste 250 de angajați lucrează în noul centrul de inginerie din Timișoara, situat in complexul ISHO si peste 550 în fabrica din Arad.

Echipele din România lucrează la proiecte pentru clienți precum Audi, BMW, Ford, GM și PSA, dezvoltând și producând sisteme de intrare pasivă, senzori pentru deschiderea automată a portbagajului sau soluții inovatoare de interfațare cu sistemul de telefonie mobilă.


 

Fabrica Arad

Arad, Zona Industriala Vest

Strada IV, nr. 7

310491, Arad, Romania

Tel: +40 257 220 178

E-mail: resurse.umane@huf-group.com


Centrul de inginerie Timisoara

B-dul Take Ionescu Nr. 50, Etaj 7

300627, Timis, Romania

Tel.      +40 356 229 911

E-mail: resurse.umane@huf-group.com

Reasons to join Huf Romania
 

Enter the next level with Huf!

Povestea Huf a început in 1908 în Velbert, Germania. Am început ca o afacere de familie și între timp am devenit o companie globală, cu puncte de lucru pe 3 continente și o echipă de peste 9300 de angajați.  Acum ne dorim extinderea echipei pentru a putea susține proiectele noastre inovatoare din Timișoara și Arad și sa deservim in continuare clienți de renume din piața automotives.

Iată ce ne spun colegii nostri, despre cum au cunoscut compaia Huf și cuă vad ei experienta și promisiunea Huf: ”Enter the next level”.

„La început nu stiam nimic despre companie. Simțeam nevoia unui prieten care să lucreze aici și care să îmi dea un sfat. Dacă acum aș putea să vorbesc cu Alex de atunci, i-aș spune că decizia de a veni aici este cu siguranță cea mai bună!” (Alex)

Nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai o cunoștință care să îți dea detalii despre companie. Echipele noastre de HR și team leaderii îți vor spune tot ce ai nevoie să știi! Ne preocupăm de fiecare dintre membrii echipei noastre. Stabilim împreună care sunt îi nevoile și încercăm să îl susținem atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală.

Avem grijă să creăm un mediu de lucru relaxat, mediul de lucru optim pentru creșterea creativității și soluționarea problemelor.

Suntem convinși că dacă un angajat este confortabil în mediul în care lucrează și are încredere în echipa de lucru, acesta poate performa în orice proiect. Buna dispoziție are rolul ei. O glumă bună la momentul potrivit poate conduce la rezolvarea unei probleme. Noi credem că știm să facem glume bune care să unească echipa și creeze un mediu de lucru colaborativ.

 „Mi-am facut prieteni aici, nu doar colegi de lucru.” (Oana)

Echipa Huf crede în:

  • Munca în echipă – mereu un context care încurajează inovarea;
  • Responsibilitatea – pentru fiecare dintre task-uri;
  • Deschidere – pentru idei, personalități și moduri de lucru noi;
  • Performanța – regăsită în fiecare dintre proiectele noastre;
  • Încrederea – față de colegi, dar și față de clienți;
  • Distracția – dezvoltăm proiecte serioase într-o atmosferă destinsă.

 

Inovaţie, calitate și mediu de lucru plăcut la Huf Romania

 

Vrei să lucrezi în cadrul unor proiecte inovatoare, în domeniul automotive? Ești pregătit pentru următorul pas? Vino să ne cunoști, la noul nostru sediu din clădirea ISHO din Timișoara!

Huf a înțeles nevoia angajaților de a avea un mediu de lucru cât mai plăcut și a inaugurat la începutul anului un sediu nou destinat Centrului său de Cercetare Dezvoltare (R&D) din Timisoara!

Știm că spațiul de lucru influențează în mare măsură atât eficiența, cât și calitatea muncii, așa că în proiectarea designului interior, am gândit totul in detaliu, astfel încât angajații se pot concentra mai ușor în orice situație de lucru.

  • Este nevoie de colaborarea echipei? Designul spatiilor de lucru facilitează comunicarea între membrii și contribuie la coeziunea acesteia. Sălile de conferință sunt moderne, create special pentru a permite fiecărui angajat să lucreze într-un mediu cat mai colaborativ.
  • Ai nevoie de un spațiu de lucru individual? Am oferit o atenție deosebită și spațiilor de lucru individuale. Ai posibilitatea să lucrezi individual oricând, în liniște.
  • A venit timpul să iei o pauză? Am proiectat un spațiu de relaxare special destinat momentelor în care simți nevoia să îți dai un restart și astfel îți vei crește buna dispoziție, dar și creativitatea.

Noile noastre spații de lucru reflectă dorința Huf de a inova prin fiecare proiect și de a susține dezvoltarea personală și profesională a angajaților. În birourile noastre te vei bucura zilnic de proiecte inovative, vei avea ocazia să lucrezi intr-o echipă multinațională și vei avea ocazia să iți dezvolți cariera, alături de cei mai buni specialiști din domeniu. Pentru că am pornit ca o afacere de familie, încurajăm toți membrii echipei spre o coeziune puternică, care să ofere echipei noastre posibilitatea de livra cele mai bune rezultate pentru proiectele clientilor nostri de renume din piata automotives.

Care sunt valorile noastre?

  • Credem în putearea muncii în echipă;
  • Ne asumăm responsabilitatea de a finaliza cu succes task-urile;
  • Suntem deschiși și sinceri, atât între noi, cât și cu clienții și partenerii de afaceri;
  • Căutam mereu să performăm;
  • Ne distrăm în tot acest timp
 
Huf Employees Testimonials

Am întrebat, colegii Huf Romania ne-au raspuns:

 

Care sunt responsabilitățile dvs. zilnice în cadrul echipei?

“Când vorbim despre responsabilitate, vorbim despre responsabilitatea și implicarea pe care o am atunci când lucrez la un proiect. InÎn calitate de HW developer, în funcție de fiecare task, responsabilitățile mele zilnice sunt: înțelegerea conceptului de sistem, înțelegerea unei scheme bloc, înțelegerea unei scheme electrice, realizarea unei simulări pe baza unei scheme electrice sau realizarea unei simulări fără să pornești de la o schemă electrică, crearea unei sistem, crearea unei scheme bloc, crearea unei scheme electrice dar și efectuarea de calcule pentru o schemă electrică.”

Adelina, lucrează la Huf Romania de 2.5 ani

 

***

“Fac parte din echipa de testare iar responsabilitatea mea este să mă asigur că produsele pe care le testez ajung la client la data stabilită și că toate produsele livrate corespund cerințelor clientului.”

Alexandru, colegul nostru de 4 ani si jumatate

***

“Ca programator, responsabilitățile mele în echipa de Basic Software se axează pe dezvoltarea de module software generice, independente de platforma hardware, pentru componentele electronice de control ale automobilelor. Pașii pe care îi urmăm în dezvoltarea acestor module sunt: analiza specificațiilor, crearea sau modificarea arhitecturii și design-ului componenței software, implementare, testare, creare de documentații, iar apoi revizuirea acestora de către alți colegi din echipă”.

Oana, lucrează la Huf  Romania de aproape 3 ani

 

”Printre atribuțiile mele zilnice se numără coordonarea și planificarea activităților, ofer suport tehnic în identificarea nevoilor pentru îndeplinirea sarcinilor și ofer sprijin pentru dezvoltarea abilităților membrilor echipei. De asemenea, facilitez comunicarea cu alte site-uri sau echipe, evaluez membrii echipei, elaborez planuri de training și gestionez diferitele situații speciale ce pot apărea pe parcursul unui proiect.”

Olivia, lucreză la Huf Romania de 6 ani

 

Ce vă place cel mai mult la Huf România?

 

“Cel mai mult la Huf România îmi place echipa din care fac parte.”

Adelina, lucrează la Huf Romania de 2.5 ani

***

“Un factor decisiv pentru mine îl reprezintă echipa din care fac parte și colaborarea foarte bună între echipele din Timișoara. Mi-am făcut prieteni în Huf, nu doar colegi de lucru”.

Alexandru, colegul nostru de 4 ani șijumatate

 

***

”Cel mai mult îmi plac oamenii, faptul că pot  învăța mereu și mă pot implica în diferite proiecte, nu neaparat tehnice.

Olivia, lucreză la Huf Romania de 6 ani

 

Dacă ar fi să recomandați unui prieten să se angajeze la Huf, ce i-ați spune?

 

“Dacă ar fi să recomand unui prieten Huf, i-aș spune că Huf este o companie care se preocupă de oamenii ei, că suntem profesioniști, suntem relaxați, amuzanți și distractivi … mai departe depinde de tine”.

Adelina, lucrează la Huf Romania de 2.5 ani

 

***

“Eu am venit în Huf după ce am acumulat 4 ani de experiență de lucru în altă companie. În momentul în care am făcut schimbarea, am stat să mă gândesc dacă este cea mai bună decizie pe care o iau. Nu știam nimic despre Huf atunci și aș fi avut nevoie de un prieten care să lucreze în Huf și care să îmi dea un sfat. Așa că, dacă aș putea să vorbesc cu Alex de atunci, i-aș spune acum că decizia de a veni în Huf este cu siguranță cea mai bună decizie pe care ar putea-o lua. I-aș spune că va învăța foarte multe lucruri nu doar profesional, ci va găsi în jurul lui oameni care să îl ajute să se dezvolte că om. Ca Că va avea parte de un mediu plăcut, relaxant și amuzant, dar și de multă muncă pe proiecte interesante, diverse și care îți oferă provocări.”

Alexandru, colegul nostru de 4 ani i jumatate

 

”Principalul motiv ar fi acela c că Huf România oferă un mediu unde găsești sprijin în oameni.”

Oana, lucrează la Huf Romania de 6 ani


Zilele Bandanei la sediul Huf Romania din Arad și Timișoara

Companiile implicate social aduc schimbări pozitive în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Huf România își încurajează angajații să participe la acțiuni caritabile, facilitând accesul și oferind suport organizatoric.

 
Huf România sprijină campania de conștientizare organizată de Asociația Little People ,,Zilele Bandanei” care promovează solidaritatea prin intermediul mesajului “Port Bandana pentru că îmi pasă”. În mod tradițional, bandana este purtată de pacienții din secțiile de oncologie în momentul în care, din cauza tratamentului, își pierd părul. Împreună, prin sensibilitate și solidaritate, simbolul negativ al bandanei poate fi schimbat în unul pozitiv. Campania a marcat 2 zile importante în calendarul mondial, și anume: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională a Copilului cu Cancer (15 februarie).
 
În cele 2 locații Huf România din Arad și Timișoara voluntarii Asociației Little People au organizat în luna februarie o campanie de conștientizare și de fundrasing în beneficiul copiilor bolnavi de cancer. Cu acest prilej, voluntarii au oferit informații despre comunitatea ”Temerarii”, au împărtășit din universul plin de încercări, dar și de reușite al copiilor bolnavi de cancer și ne-au povestit despre modul în care putem ne putem implică și ajută, fiecare, în nume personal.
 
Angajații Huf România au susținut și în trecut această asociație, achizitionand bandane și făcând poze încurajatoare pentru micuții Temerari. De acesta dată, reprezentanții companiei ne-au vizitat la sediu pentru a ne cunoaște mai bine. Îi așteptăm cu deschidere și cu alte ocazii.

Ne împărtășești valorile și vrei să fim colegi? Verifică lista de mai jos și spune-ne dacă ești pregătit.
Nu te simți 100% pregătit, dar îți dorești să înveți? Nu e nicio problemă! Avem o echipă de profesioniști dornică să te ajute!
 
Hardware Layouter
Mechanical Developer
System & Software tester
Head of Electronics Prototyping
Electronics Prototype Engineer
Accountant AP/AR
Project Manager
Senior DevOp
Project coordinator Prototyping shop
Drawing Checker
Support Agent
Support Engineer
Software Developer
Mechanical Assembling Technician
Electronics Engineering Team Leader
System Lead Engineer
System Engineer

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 21 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
Arad, Timisoara
Auto

Joburi Huf Romania:

Software Developer

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

Software Developer for BSW

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

AUTOSAR Software Developer

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

Software Requirements Engineer

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

System Developer for RF/Radar Products

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

System Developer - Capacitive Sensors

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

Software Tester

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

Mechanical Developer

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

Software Project Manager – Smart Key

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

System Developer - Phone as a Key

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

Tehnician Asamblare Prototipuri

Huf Romania
Timisoara,
Aplica fara CV

System Tester

Huf Romania
Hybrid
Timisoara,
Aplica fara CV

Locuri de munca Huf Romania

Angajari Huf Romania