Devii cine iti doresti sa fii cu EY Express #GetFutureReady



Cu siguranta ai o viziune despre unde vrei sa ajungi, cine vrei sa devii. Poate nu vezi o imagine clara a viitorului tau, dar ai o voce care iti spune ca ai un potential care asteapta sa fie scos “din cutie”.
 

Ai un drive, un ceas intern care te face sa construiesti la versiunea ta mai buna in fiecare zi... uneori il auzi si stii ca el iti da energie, alteori uiti ca exista, insa el isi face treaba tot timpul, cu responsabilitate.
 

Lumea e in schimbare si intr-o continua evolutie, asa ca si job-urile sunt in schimbare, iar rolurile unde tu ti-ai putea juca atuurile sunt din ce in ce mai ofertate. Si, ce-i drept, asta cere de la tine si de la noi toti, ceilalti, abilitatea de a ramane vii si conectati cu evolutia.
 

Stagnarea e cel mai mare risc pe care ti-l poti asuma in cariera.
 

Angajatorii cauta astazi tineri care se pot mandri ca au dezvoltat pana la momentul intalnirii de la interviu o serie de abilitati si competente si ca portofoliul lor cuprinde experiente de formare care i-au format ca profesionisti. Pentru a raspunde noilor nevoi si trenduri profesionale care se nasc in contextul schimbarii disruptive, EY Romania si Scoala de Valori au creat EY Express #GetFutureReady, un program unic, care antreneaza competentele viitorului in Romania.
 

Proiectul este dedicat tinerilor competitivi, ambitiosi, care isi recunosc potentialul si vor sa si-l valorifice. Inclinatia si interesul fata de zona de business si tehnologie sunt ingrediente-cheie care sa transforme proiectul intr-o experienta excelenta de invatare pentru tine.
 

13-17 Martie 2017, sediul EY Romania, Bucuresti
 

Timp de 4 zile, vei avea parte de ateliere interactive, in care iti vei dezvolta competente in arii precum: rezolvarea de probleme complexe si gandirea critica, managementul interpersonal, exceptional client service, managementul riscului, managementul de proiect.
 

Unul dintre marile beneficii ale atelierelor este ca acestea sunt create si livrate de catre o echipa de specialisti in educatie din Scoala de Valori si de profesionisti EY, conectati la nevoile pietei.
 

Vei concura cu alti tineri ca tine in proiecte invidivuale sau de echipa, iar la final vei primi puncte in functie de cat de bine ti-ai indeplinit task-urile.
 

Vei putea observa mai clar, astfel, unde esti si unde poti ajunge.
 

Sa-ti mai spunem ca vei lua contact cu metode non-formale si inovative de invatare, care iti vor creste apetitul pentru dezvoltare? Tehnicile de gamification, invatarea peer-to-peer, gandirea digitala si feedback-ul de la traineri si mentori sunt printre acele instrumente care te vor propulsa spre un tu mai conectat la dorintele tale si la oportunitatile pietei, potrivite pentru tine.


Drumul cel mai rapid catre cariera ta la EY
 

A 5-a si ultima zi de proiect iti va aduce o serie de intalniri cu profesionisti din departamentul de Resurse Umane, care iti vor povesti despre oportunitatile de dezvoltare din cadrul companiei si cu care poti discuta daca planurile tale de viitor se intersecteaza cu unul dintre job-urile de juniori disponibile in cadrul departamentelor EY. Asa ca, daca iti doresti, ai sansa sa devii angajat EY si sa traiesti experienta lucrului intr-o companie dinamica, in plina evolutie.
 

Aminteste-ti ca doar tu poti face alegeri de cariera inteligente, pentru ca esti singura persoana care poate recunoaste ce este important pentru tine si ce anume te poate ajuta sa devii versiunea ta cea mai buna! Noi pregatim un EY Express #GetFutureReady care te va pregati pentru un viitor pe masura potentialului tau.
 

A venit timpul sa faci ceva valoros (si) pentru tine, nu-i asa?
 

Inscrie-te in program CHIAR AICI.
 


 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI