Fa o schimbare in aceasta primavara. Dezvolta-te, cunoaste-te si explora!

Prin intermediul AIESEC Bucuresti, aduci prospetime in cariera ta. Imbunatateste-ti portofoliul si inscrie-te pana pe 11 mai pe www.aiesecbucharest.ro pentru un internship platit intr-o companie internationala, in cele peste 113  tari in care AIESEC este prezent, in domeniul tau de interes: IT, Engeneering, Marketing , Management si Education. Accesand  programul de Global Internships, acumulezi experienta pe plan personal si profesional intr-un mediu de afaceri international. 

Cu un impact puternic asupra carierei tale profesionale, Global Engineering te pune in contact cu procesele industriale de profil, de la telecomunicatii si electronica la inginerie mecanica si industriala. Mai mult, dobandesti cunostinte teoretice și practice prin accesul constant la noi tehnologii.

Dezvoltat international, Global IT este subprogramul care iti ofera experienta profesionala in programare, graphic design, managementul datelor sau dezvoltare web. Prin intermediul acestuia, iti dezvolti abilitatile tehnice si iti implementezi propriile idei intr-un mediu international, prosper.

Domeniu cuprinzator si complex, Global Marketing iti ofera oportunitatea sa lucrezi in multiple domenii conexe, precum PR, publicitate si marketing international. Ai ocazia sa dezvolti strategii pentru produsele si serviciile companiilor de peste tot in lume si sa-ti testezi creativitatea la un alt nivel.

 

Avand la baza un domeniu in plina ascensiune, Global Management este subprogramul care iti lanseaza provocarea sa activezi intr-un mediu corporatist si sa acumulezi cunostinte in domeniul businessului, al managementului de proiecte sau chiar hotelier.

Daca esti atras in mod deosebit de domeniul psihopedagogic, prin intermediul subprogramului de Global Education implementezi metode originale de predare si intri in contact cu sistemul de invatamant international. Astfel, dezvolti un mediu propice invatarii pentru tineri din diferite colturi ale lumii.

Acestei experiente profesionale internationale i se adauga sansa de a interactiona cu oameni din diferite medii culturale si sa dezvolti o noua perspectiva asupra domeniului de interes. Experienta va fi cu atat mai intensa cu cat vei participa gratuit la traininguri si seminarii in domeniul care te intereseaza.

Pentru a intra in unul dintre aceste subprograme, este necesara o experienta de sase luni in domeniul care te intereseaza, precum si un nivel mediu de cunostinte al limbii engleze. Stagiile profesionale variaza intre 3 si 12 luni si vei dispune de un salariu din care iti vei putea asigura cazarea si masa.

Primul pas spre schimbare consta in completarea formularului de inscriere pana pe 11 mai pe www.aiesecbucharest.ro. 

In cazul in care esti selectat, vei fi chemat la un interviu individual, care va avea loc in perioada 13-15 mai. In functie de raspunsul primit in urma acestui interviu, vei participa la o perioada de pregatire care va consta in traninguri de pregatire pentru viitoarea ta experienta. Acestea se vor desfasura in perioada 17-21 mai. Intre timp, poti porni in cautare de internshipuri si incepe pregatirea pentru momentul plecarii, insa nu inainte de interviul final, care va avea loc intre 23-25 mai. 

Pentru mai multe detalii:  

http://www.aiesecbucharest.ro/

https://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page?ref=ts&fref=ts

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI