Despre BCR

Cei 25 de ani de experienta bancara pe care ii avem si-au pus amprenta asupra modului in care facem banking. A fost nevoie de decizii dificile pentru a schimba perspectiva structurii organizationale si a proceselor de lucru si de implementare a unor noi modele de business ca sa putem ramane Banca pentru Romania.

Oamenii sunt centrul culturii noastre organizationale si de aceea ne-am ascultat si respectat intotdeauna angajatii reusind să cream o echipă unita si o atmosfera placuta la birou, in care facand lucruri interesante, sa nu simti ca muncesti. In acest context, banii au o alta valoare, iar recompensa materiala devine mai mult de atat.

Filozofia noastra ca angajator
 
 • Suntem BCR, Banca pentru Romania. Un angajator dinamic, cu o buna reputatie pe piata.
 • Cultura noastra organizationala are in centru clientii si angajatii.
 • Angajatii nostri sunt responsabili de cariera lor.
 • Suntem responsabili si activi in comunitatea din care facem parte.

Specialist bancar front office

BCR isi mareste echipa si cauta Specialist bancar front office chiar in orasul tau!

Nevoile clientilor sunt din ce in ce mai numeroase si mai diversificate, de aceea este important pentru noi, ca furnizor de servicii bancare, sa le putem oferi acestora cele mai eficiente solutii pentru satisfacerea acestor nevoi. Clientii nostri cauta atat servicii bancare si solutii pe termen lung cu privire la contractele de economisire creditare, cat si un consultant care sa le cunosca nevoile si piata economica totodata pentru a putea oferi solutii facile.
 
Romania are nevoie de oameni cu incredere in ceea ce fac!

                                                                              

In ceea ce priveste rolul tau, denumirea postului spune deja multe:
 
 • vei avea responsabilitatea de a identifica nevoile clientilor;
 • vei asigura atragerea si pastrarea clientilor prin oferirea de asistenta si servicii conform standardelor de calitate ale bancii;
 • vei gestiona solicitarile clientilor referitoare la contractele de economisire-creditare angajate;
 • vei asigura implementarea in sistemele informatice a operatiunilor legate de aceste contracte.

Beneficiile de care te bucuri nu intarzie sa apara:
 
 • oportunitatea de a te dezvolta intr-una din cele mai importante institutii bancare din Europa Centrala si de Est;
 • sansa de a lucra alaturi de specialisti de top din domeniu;
 • training specializat pe intreg parcursul drumului tau in BCR.

Testimoniale

“Raportat la piata din Romania, BCR ofera numeroase oportunitati de cariera in orice zona – IT, Risc, Finante. Orice tanar are o sansa aici. Si este imposibil sa nu se integreze si sa nu fie apreciat ulterior, atat timp cat demonstreaza vointa si cunostinte in domeniul pentru care aplica. Este o meserie in care trebuie sa discutam cu foarte multe persoane, de la colegii nostri din diverse departamente, pana la clienti, parteneri de afaceri si alti stakeholderi. Si, cumva, trebuie sa-i multumim pe toti.

Important e sa vii la job cu incredere si convingere. In special cei aflati la inceput de cariera trebuie sa stie ca nimeni nu s-a nascut invatat, dar toti avem o capacitate nemasurata de a acumula informatie. Trebuie doar sa vrei!”


Vlad Lixandru, Business Analyst din 2014


“Provocarea este data si de felul in care te poti adapta tipologiilor de oameni cu care colaborezi”, Unii sunt mai deschisi la nou, altii mai putin, iar jobul nostru este sa fim cat mai flexibili in a identifica cele mai eficiente cai pentru desfasurarea anumitor procese. Ceea ce i-as spune unui tanar aflat la inceput de dum in cariera sa este sa fie mereu curios, sa isi doreasca sa invete lucruri noi, sa se dedice.

Atmosfera de la birou este esentiala pentru dispozitia cu care se trezeste dimineata. Sau pentru momentul acela de pe drumul spre birou cand te gandesti unde mergi. Si mai ales pentru zilele mai dificile. Am norocul sa fiu intr-o echipa adevarata!"


Cristina Calut, Supervizorul echipei de Imbunatatire procese de creditare corporate
Fii parte din echipa BCR! Alege unul dintre posturile noastre si aplica acum!