Ce este Sales Boot Camp? 

Sales Boot Camp este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere secretele unei cariere in acest domeniu. Proiectul cuprinde 2 parti, detaliate dupa cum urmeaza:

1. Conferinta Sales Boot Camp – Impact Hub Bucuresti (18 aprilie)

In cadrul conferintei vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, vei invata sa negociezi, sa incepi sa pui in practica notiunile teoretice din cadrul acestui domeniu, dar si sa afli care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante. Vei primi sfaturi si informatii utile de la specialisti si traineri din domeniul vanzarilor. Punem la dispozitie 100 de locuri pentru aceasta conferinta, pentru aceia dintre voi care se regasesc cel mai bine in profilul candidatului.

Companii participante 2017: Coca-Cola HBC Romania, JTI Romania, L'Oreal Romania, Veeam Software, Unilever, Trend Consult.

> > Aplica aici pentru a lua parte la conferinta.

2. Workshopuri dedicate 

In cadrul acestei etape, vei participa la workshopuri interactive de vanzari fie la Impact Hub, fie direct la sediul companiei de care esti interesat intr-o alta zi decat cea a evenimentului. Workshopurile din ziua conferintei se vor desfasura in acelasi timp, in sali diferite, motiv pentru care va fi nevoie sa aplici la cel care este de interes pentru tine.
 

De ce sa te inscrii? 
 

https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/sectiuni/Sales%20Boot%20Camp/111.jpg

Interactionezi cu ceilalti participanti, dar si cu reprezentantii companiilor, putand afla raspunsurile la intrebarile de interes pentru tine direct de la angajatori, tips&tricks si alte tehnici de negociere;
 

https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/Career%20Innovation%20Week/network.png

Intalnesti companii de top si iti cresti sansele de a da startul carierei tale in vanzari, stabilind legaturi stranse cu specialisti din domeniu. Printre companiile de anul trecut se numara Coca-Cola HBC, JTI Romania, L’Oréal Romania, Unilever, Veeam Software si Trend Consult. La aceasta editie si-au confimat prezenta JTI Romania, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania, Veeam Software, L'Oreal Romania si Unilever, iar lista se va actualiza constant. 

https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/sectiuni/Sales%20Boot%20Camp/1111.jpg

Desi domeniul vanzarilor nu are corespondent in cadrul pregatirii academice, evenimentul Sales Boot Camp se potriveste perfect persoanelor carora le face placere sa comunice, sa cunoasca oameni si care au o pasiune pentru negociere si vor sa isi dezvolte abilitatile de persuasiune.
 

https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/Career%20Innovation%20Week/valiza.png

Descoperi cele mai interesante oportunitati de cariera din domeniu, poti pune in practica cunostintele tale prin intermediul workshopurilor sau studiilor de caz practice si iti poti adauga in CV un proiect valoros pentru cariera ta in vanzari. In plus, intri pe shortlist-ul de candidati al companiilor participante si daca esti in cautarea unui job, ai mari sanse sa-l obtii intr-un mod destins si prietenos. 
 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie? 

Procesul de inscriere este foarte simplu, poti aplica direct cu CV-ul tau de Hipo.ro.

Daca experienta ta si competentele dobandite de-a lungul timpului se potrivesc profilului de tanar talentat pe care il cautam, te vom tine la curent cu detaliile despre participarea la eveniment.