Coordonator vanzari D2D Tulcea

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Telekom Romania active.


Vezi toate job-urile Coordonator vanzari D2D Tulcea active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Imobiliare - Real Estate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Telekom Romania
Domeniu:
 • Banci
 • Imobiliare - Real Estate
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Tulcea
 • Actualizat la: 07.04.2018
  Scurta descriere a companiei

  Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente.
  Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. În ceea ce privește clientii business, Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

  Soluțiile noastre conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

  "Inainte de a aplica pentru aceasta pozitie va invitam sa accesati urmatorul link: https://www.telekom.ro/informare-candidat-dataprivacy pentru a va informa cu privire la modul in care Telekom Romania prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.”
  *Numai candidatii selectati vor fi contactati.

  Cerinte

  - Studii medii/Studii superioare (licenta) constituie un avantaj;
  - Minim 2 ani experienta de management al echipelor de mari dimensiuni, cu distribuire teritoriala, de preferat in domeniul telecomunicatiilor;
  - Minim 1 an experienta in Managementul Proiectelor reprezinta un avantaj;
  - Permis de conducere, fara incidente auto.

  Responsabilitati

  - Dezvolta echipele de vanzari in vederea atingerea obiectivelor de vanzari pe footprintul FTTx.
  - Executa structura de sustenabilitate in managementul de vanzari zonal.
  - Este responsabil de monetizarea retelelor de fibra optica, utilizand eficient intrumentele de footprint management, visit management.
  - Planifica si executa actiunile de vanzare conform modelului de Go to Market (G2M), prin sincronizare si colaborare cu alte canale de vanzari si departementul de Operatiuni.
  - Asigura colectarea de date de la clientii vizitati de D2D, in vederea dezvoltarii bazei -de date de clienti potentiali si realizarea ulterioara de vanzari.
  - Implementeaza strategia comerciala aferenta canalului D2D in conformitate cu informatiile primite de la Managerul de Vanzari Regionale.
  - Identifica acele aspecte care impiedica realizarea targeturilor, a cauzelor ce le-au provocat si gaseste solutii corective concentrandu-se pe implementarea imediata a acestora.
  - Asigura sesiuni periodice individuale de coaching persoanelor din echipele de vanzare D2D din Judetul/Judetele alocate, pentru o performanta optima.
  - Este raspunzator in totalitate de recrutarea agentilor pentru canalul de vanzari D2D, in sensul de a asigura o echipa cu membri permanenti, performanti si care sa sustina realizarea obiectivelor.
  - Prospecteaza piata locala si furnizeaza managementului informare specifice locale referitoare la oportunitatile de vanzare.

  Alte informatii

  Contractul de munca se incheie prin partenerul Telekom, ProSolutions Agency.