COMMERCIAL BACK-OFFICE SPECIALIST

Angajator: Coface Romania
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.03.2018
  Scurta descriere a companiei

  Coface has been helping for at least 70 years the companies by developing and contributing to their sustainability around the world. The Group, which aims to be the most agile global credit insurer in the industry, is present in 100 countries and has 4,300 employees. Coface advises clients at every stage of business development, risk prevention and evaluation, in order to take the best decisions.
  In Romania, Coface has been present for over 21 years and is the only provider of integrated credit risk management services: Credit Insurance, Business Information and Debt Collection.

  Coface sprijina societatile comerciale de cel putin 70 de ani, dezvoltand si contribuind la sustenabilitatea acestora in intreaga lume. Grupul, care isi propune sa fie cel mai agil asigurator de credit din industrie la nivel global, este prezent in 100 de tari si are 4.300 de angajati. Coface ofera consultanta clientilor in toate etapele de dezvoltare a afacerii, cu privire la prevenirea si evaluarea riscurilor, pentru a lua cele mai bune decizii.
  In Romania, Coface este prezent de peste 21 de ani si este singurul furnizor de servicii integrate de gestionare a riscului de credit: asigurarea creditelor, informatii de afaceri si managementul creantelor.

  Cerinte

  CERINTE:

   Cunoasterea aplicatiilor din pachetul Microsoft Office (Word, Excel), Outlook, Internet
   Abilitati de lucru cu cifrele si atentie la detalii
   Capacitatea de a redacta rapoarte, de a sintetiza si clarifica informatiile
  Flexibilitate si orientare catre client
  Capacitate crescuta de intelegere si ascultare
  Abilitati excelente de comunicare orala si scrisa
  Limba engleza la nivel avansat

  Responsabilitati

  RESPONSABILITATI:

  Gestionarea procesului de facturare :

  o Urmareste emiterea corecta a deconturilor de prima si a facturilor, conform conditiilor contractuale specifice fiecarui client;
  o Raspunde solicitarilor primite de la clienti in legatura cu deconturile si facturile emise
  o Semnaleaza posibilele erori aparute in functionarea aplicatiei Invoicing si propune solutii pentru rezolvarea acestora
  o Intocmeste diverse situatii si rapoarte la cerere

  Inregistrarea si verificarea declaratiilor de activitate primite de la clienti:

  o Asigura inregistrarea prompta si corecta a declaratiilor transmise de clienti
  o Contribuie la cresterea gradului de colectare a declaratiilor de activitate de la Asigurati, prin urmarirea rapoartelor specifice si contactarea celor cu declaratii netrimise in termenul agreat
  o Participa la proiectul de implementare a transmiterii declaratiilor online prin aplicatia Cofanet


  Suport pentru clientii diviziei Asigurari de Credit privind utilizarea aplicatiei online dedicate (Cofanet):

  o Crearea si modificarea conturilor de acces in aplicatie;
  o Asistenta permanenta a clientilor pentru utilizarea corecta si completa a functionalitatilor oferite de aplicatie (solicitarea / modificarea limitelor de credit, transmiterea declaratiilor de activitate si a notificarilor de sume cu scadenta depasita, consultare si export informatii din aplicatie, etc.)
  o Colectarea informatiilor despre posibilele erori aparute in aplicatie si transmiterea lor catre departamentele IT responsabile cu remedierea acestora (de la nivel local, regional sau Grup);
  o Primeste feedback de la clienti in legatura cu functionarea aplicatiei si participa activ la proiectele legate de dezvoltarea acesteia.