Senior Payroll & Admin Specialist- Bucuresti si Timisoara

Angajator: Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Timisoara
 • Actualizat la: 05.07.2018
  Scurta descriere a companiei

  Intr-o lume unde diversitatea este un element cheie, stim ca este esential sa adaptam serviciile noastre la cerintele clientilor, sa construim solutii customizate pentru fiecare client.

  Motto-ul nostru: Nu exista un serviciu care sa nu poate fi imbunatit.

  Cerinte

  Esti in cautarea unui job de Senior Payroll & Admin Specialist - Bucuresti sau Timisoara

  Iti doresti o echipa tanara, motivanta si energica? Hai sa ne cunoastem.

  Payout Payroll membru Crowe Horwath International isi mareste echipa si te asteapta sa ne trimiti CV-ul tau.  Ce cautam noi?

  O persoana cu studii superioare si experienta de 3-5 ani in calcul salarial si administrarea de personal, buna cunoscatoare a legislatiei muncii, responsabila, ordonata, cu experienta in lucrul cu clientii, cunoscatoare a limbii engleze si a operarii avansate in Excel.

  Responsabilitati

  Ce vei face face in echipa noastra?

  Vei avea responsabilitati atat pe partea de salarizare cat si pe cea de administrare personal privind companiile client alocate, vei gestiona activitatea de salarizare pentru societatile alocate, vei centraliza, prelucra si operara in sistemul informatic de salarizare a tuturor datelor si informatiilor transmise de catre client pentru constituirea calcului salarial corect, vei intocmi si verifica pontajele, statele de plata, fluturasii, ordinele de plata si declaratiile lunare conform legislatiei muncii.

  Pe partea de administrare de personal pentru companiile client alocate vei intocmi documente de personal pentru angajatii noi, acte aditionale pentru modificarile contractuale, decizii de incetare, suspendare sau revenire, vei opera in Revisal si transmite informatiile in termenul legal, vei completa si elibera adeverinte salariale solicitate de catre clientii gestionati.

  Pasiunea pentru oameni face cariera in HR. Te asteptam!

  Alte informatii