IT System Administrator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Contexpert active.


Vezi toate job-urile IT System Administrator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 22.03.2018
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  For our client (the Official Exclusive Distributor of more than 15 of the most renowned international Perfume and Cosmetics Brands), we are looking for IT System Administrator.

  QUALIFICATIONS:
  - A minimum of 2 years as a System Administrator or a similar position
  - Microsoft Active Directory and Domain Controller experience (configuration, updates, backups). At least 1 year proven experience.
  - Networking experience or certifications are a plus.
  - Intermediate experience in configuring Firewalls, Access Points, Routers, VPN.
  - Experience in creating or managing backup configurations
  - Experience in managing windows servers & web servers

  Responsabilitati

  Job description:
  - Configuring and maintaining the company network (complete ownership)
  - Documenting changes performed on the network
  - Integrating, configuring and maintaining new solutions
  - Implementing and maintaining Network monitoring systems
  - Hardening the network perimeter
  - Incident response and Incident resolution
  - Perform Domain Controller upgrade/rebuild, support DNS/DHCP troubleshooting and management, backup/restore the active directory environment