Director National Vanzari

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Director National Vanzari active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: > 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a luat fiinta in 1992, numarandu-se printre primele companii de resurse umane din Romania. Pornind de la servicii de executive search, ne-am dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania si am adaugat in portofoliul nostru servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.

  Astfel, fiind unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, am reusit sa fim alaturi de managerii de HR in ultimii peste 25 de ani. In tot acest timp, le-am oferit partenerilor nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate, cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.

  Increderea cu care acestia ne-au mandatat atunci cand au ales sa externalizeze total sau partial activitatile de resurse umane catre noi ne motiveaza sa le oferim servicii de resurse umane la un nivel maxim de competenta. Valorile care ne ghideaza – Profesionalism, Pasiune si Parteneriat – le oferim odata cu semnarea fiecarei intelegeri de afaceri.

  Cerinte

  BIA HR recruteaza Director National Vanzari pentru o companie dinamica, aflata in plin proces de dezvoltare, cu activitate in domeniul importului si distributiei de produse gastro-food.

  Cerinte:

  - Absolvent/a studii superioare
  - Experienta obligatorie de minim 5 ani pe o pozitie manageriala in dezvoltarea Horeca si KAM (preferabil food & beverages)
  - Foarte bune abilitati de vanzare si de coordonare a unei echipe de vanzari
  - Foarte bune abilitati de comunicare si people management
  - Persoana pragmatica si aliniata intereselor companiei
  - Proactiv, orientat catre dezvoltare si dornic sa performeze
  - Disponibilitate de deplasare in tara
  - Cunostinte bune de Ms Excel
  - Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu

  Responsabilitati

  - Extinderea parteneriatelor la nivel de distribuitori tara (identificare, negociere, semnare contract, suport implementare si dezvoltare)
  - Coordonarea si extinderea echipei din Bucuresti si din tara
  - Intelegerea si transpunerea obiectivelor de dezvoltare din punct de vedere operational
  - Definirea si monitorizarea agendei si instrumentelor de lucru pentru echipa de vanzari (stabilire, urmarire atingere obiective si KPI’s)
  - Suport pentru echipa de vanzari in cadrul negocierilor cu clienti strategici si pentru dezvoltarea zonala si gestionarea propriilor clienti
  - Monitorizarea si analiza competitiei
  - Intocmirea de rapoarte periodice

  Alte informatii

  Numai candidatii considerati potriviti vor fi contactati. Va multumim pentru intelegere!