Auditor Intern

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Auditor Intern active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

  Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

  Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

  Cerinte

  Pentru clientul nostru, lider al pietei de energie din Romania, suntem in cautarea unui Auditor Intern, care sa efectueze misiuni de audit intern de orice natura, atat in tara cat si in strainatate.

  Cerinte:

  - Minimum 1 an experienta anterioara intr-un mediu de audit intern sau extern/control intern/ analiza/reporting;
  - Cunostinte MS Office la nivel avansat;
  - Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;
  - Capacitatea de analiza, sinteza si organizare;
  - Foarte bune abilitati de comunicare si prezentare scrisa si orala;
  - Disponibilitatea pentru calatorii frecvente in Europa (peste 50% din timp)

  Responsabilitati

  Efectueaza misiuni de audit intern de orice natura, atat in tara cat si in strainatate, contribuind la evaluarea si imbunatatirea eficacitatii proceselor de management al riscului, de control si de conducere a companiei

  Participa la:

  - procesul de raportare asociat activitatii de audit intern (KPI, status implementare actiuni, etc);
  - efectuarea de proiecte speciale de audit intern, conform sarcinilor atribuite;
  - elaborarea programului anual de audit intern bazat pe riscurile care afecteaza compania;
  - procesul de raportare solicitat de care senior management;

  Efectueaza misiuni de audit intern cu respectarea cadrului legal si a normelor interne ale grupului in Romania, in baza instructiunilor si sarcinilor atribuite, astfel:

  - stabileste constatarile, analizeaza cauzele si consecintele in functie de riscuri;
  - propune recomandari;
  - participa la redactarea raportului de audit;
  - participa la sedinta de inchidere condusa de directorul de audit intern/seful de misiune alaturi de responsabilii entitatii auditate.

  Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection(dot)romania(at)adecco(dot)com.