Discover Management Trainee Program

Angajator: Vodafone Romania
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  De ce Vodafone?

  Vodafone este liderul mondial in telecomunicații. Milioane de oameni din toate colturile lumii aleg Vodafone pentru a comunica cu cei dragi, dar si cu partenerii de business. Vodafone sustine si investeste permanent in inovatie si creativitate si raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile.

  Succesul nostru se datoreaza in primul rand oamenilor care alcatuiesc echipa. Multe din sarcinile cu care ne confruntam zilnic reprezinta mai mult decat un singur om poate face. Astfel viitorul nostru depinde de atragerea, recompensarea si retinerea celor care impartasesc atitudinea “pot si voi face”.

  Cerinte

  Faci parte din categoria tinerilor care se trezesc în fiecare zi cu dorinţa de a schimba lumea? Îţi propunem să începi cu cariera ta!

  Eşti student, masterand sau absolvent şi:

  - ai o atitudine proactivă şi îţi place să faci lucrurile să se întâmple,
  - ai experienţă în activităţi extracurriculare (voluntariat, ONG etc.),
  - ai o fire analitică şi întrebi mereu “How does this work?”,
  - ai maximum 18 luni de experienţă profesională full-time,
  - vorbeşti fluent limba engleză, astfel încât să poţi comunica eficient cu toţi colegii noştri, indiferent de ţară sau continent?

  Atunci ştim exact de ce ai nevoie!

  Responsabilitati

  Discover presupune ca, timp de 6 luni de zile, să beneficiezi de un program customizat ce presupune 3 rotaţii în cadrul unor echipe şi departamente diferite (Brand, Marketing, Finance, IT, Data Mining etc.) . În tot acest timp, vei avea alături de tine un buddy şi un mentor, care te vor ajuta pe parcursul procesului de învăţare.

  Ready?