Senior Accountant

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VIVRE DECO active.


Vezi toate job-urile Senior Accountant active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VIVRE DECO
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  We are an online retailer specialized in Home & Lifestyle, operating in 9 markets: Romania, Bulgaria, Hungary, Croatia, Poland, Slovakia, Slovenia ,Czech Republic and Greece, with a team of ca. 280 people: buyers, content producers, developers, marketers, operations and logistics. Our mission is to be the leading destination for home & lifestyle shopping and inspiration in CEE.

  Cerinte

  Te asteptam in echipa VIVRE a Dept. Contabilitate!

  Invatam si crestem impreuna in cel mai de success start-up de e-commerce romanesc!

  Contam pe tine ca vei avea cunostintele in domeniul financiar contabil si de fiscalitate foarte bine puse la punct, prin studiile de specialitate pe care le-ai efectuat si prin certificarile obtinute.

  De aceea preferam sa ai studii superioare de specialitate in domeniu finalizate si sa fii membru a cel putin unuia dintre organismele profesionale contabile nationale CECCAR, CAFR si/sau CCF si/sau sa ai o certificare ACCA sau CIMA obtinuta sau in curs de a fi obtinuta.

  De asemenea, ar fi util sa cunosti limba engleza la un nivel cel putin mediu, pentru interactiunile cu partenerii nostri, dar si pentru faptul ca avem si colegi din cele 7 tari din UE in care suntem prezenti.

  Cunostintele avansate de Microsoft Excel si prelucrarea cu usurinta a unui volum mare de date vor fi apreciate, precum si cunostintele de lucru cu baze de date SQL si sisteme ERP.

  Ca si experienta, cautam colegi cu minim 5 ani experienta relevanta in domeniul financiar-contabil, cu spirit analitic si atentie la detalii. Experienta in intocmirea de bugete si in analiza financiara constituie un plus.

  Foarte important pentru noi este felul tau de a fi. In prezent, in echipa noastra avem nevoie de colegi pro-activi, orientati catre gasirea de solutii prin comunicarea foarte buna in echipa a provocarilor cu care te vei confrunta in fiecare zi.

  Responsabilitati

  Ce vei face?

  -Intocmire declaratii fiscale lunare si situatii financiare semestriale, care urmeaza apoi a fi depuse sub semnatura electronica de catre conducatorul departamentului financiar-contabil;

  -Intocmire lunara rapoarte consolidate P&L si CF;

  -Suport pentru intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli si analiza lunara a variatiilor realizat vs. bugetat ;

  -Suport pentru auditul statutar si consolidat, precum si pentru colegii din echipa pentru inchiderile lunare ;

  -Suport pentru analiza financiara lunara aprofundata a rapoartelor P&L si BS consolidate, inclusiv a unor indicatori non-financiari.

  Alte informatii

  De ce sa te alaturi echipei VIVRE din Dept Contabilitate?

  pachet salarial motivant ;

  decontare integrala taxe de membru al diferitelor organisme profesionale de profil nationale;

  asigurare medicala clinica privata;

  oportunitati de invatare accelerata si dezvoltare profesionala in cea mai complexa organizatie din industria home deco si zona geografica CEE;

  parte dintr-o echipa tanara si responsabila , experti contabili CECCAR si in devenire (media de varsta 29 de ani).

  Asteptam cu interes CV-ul tau!

  Daca consideram ca ne potrivim, te vom invita la o discutie ca sa ne cunoastem si o sesiune de testare cunostinte si abilitati (cunostinte contabile si fiscale, Excel).