Reprezentant Relatii Clienti - Targu Jiu

Angajator: Computer Generated Solutions Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Targu Jiu
 • Actualizat la: 22.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Computer Generated Solutions (CGS) Romania face parte din compania americană Computer Generated Solutions (CGS) care a fost înființată la New York, în anul 1984. In România, CGS deține 4 sedii și aproape 3000 de angajați, fiind în prezent, cea mai mare companie de tip suport center din țară. Clienții CGS Romania sunt companii de renume mondial, multe dintre ele prezente în Top Forbes 500, firme de nivel european sau mari companii din România. Clienții străini deservesc consumatori din întreaga lume, asfel că angajatii CGS Romania câștigă experiență profesională lucrând cu piețe precum SUA, țări din Vestul și Centrul Europei etc.

  CGS Romania este atractivă pentru candidați datorită posibilitatilor de dezvoltare pe care le oferă oricărui angajat din cadrul companiei. 90% din echipa de management a companiei este formată din angajați care au promovat din interiorul companiei, dovedind că au abilitățile necesare pentru un post de team leader, quality assurance, project manager, trainer, recruiter, technical support nivel 2 etc. Un alt motiv pentru care compania a devenit atractivă pentru candidați se referă la training-urile si acțiunile de formare a noilor angajați își demonstrează abilitățile în timpul procesului de recrutare.

  Candidatul ideal pentru CGS este acela care, pe lângă competențele specifice job-ului, are dorința să învețe, să se dezvolte, să lucreze într-un mediu tânăr si dinamic. Aproximativ 95% dintre angajaţii CGS sunt absolvenți sau studenți ai unor instituții de învățământ superior.

  Pe lângă beneficiile financiare, un job în cadrul CGS Romania, le oferă angajatilor sai posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile de a comunica într-o limba străina, prin interacțiunea directă cu vorbitori nativi, într-un mediu multicultural, dar și beneficiul de a lucra după un orar flexibil care permite, spre exemplu, continuarea studiilor. In plus, la nivelul fiecăruia dintre sedii, se organizează concursuri tematice între echipele fiecărui departament, în urma cărora angajații pot câștiga diverse premii, precum: sume de bani, gadget-uri sau chiar excursii în România sau în străinătate.

  Cerinte

  Echipa noastra ajuta clientii sa rezolve problemele de suport tehnic sau comerciale. Daca ai bune abilitati de comunicare, esti ambitioasa/ambitios si proactiv/a, te invitam sa te alaturi echipei noastre.

  Cautam colegi care sa fie punctuali si seriosi, sa manifeste spirit de echipa si sa lucreze eficient in conditii de stres.

  Crezi ca descrierea ti se potriveste? Stii sa utilizezi un calculator?

  Atunci te asteptam sa faci parte din echipa noastra.

  Responsabilitati

  - Preluarea apelurilor telefonice venite din partea clientilor, identificarea problemelor cu care se confrunta acestia si stabilirea celei mai bune si rapide metode de rezolvare
  - Solutionarea sau directionarea catre departamentul potrivit
  - Inregistrarea interactiunii cu clientul

  Alte informatii

  Beneficii:

  Training
  Pentru ca promovam dezvoltarea continua la nivel profesional oferim:

  - Training Profesional pentru toti angajatii CGS.
  - Cursuri de perfectionare pentru toate procedurile noi implimentate in companie
  - Abonament gratuit in cadrul unei biblioteci online ce cuprinde materiale din toate domeniile.

  Bonusuri de performanta

  Incurajam evolutia si determinarea angajatilor nostrii de aceea oferim:

  - Bonusuri de performanta cu beneficii financiare si non financiare pentru angajatii nostri
  - Oportunitatea de a-si dezvolta cariera si a aplica pentru o pozitie de suport sau Management.
  - Posibilitatea de a primi o stea cu numele lor pe aleea Walk of Fame din cadrul companiei, unde ne exprimam recunostinta pentru angajatii care au adus inovatie si o perspectiva noua in CGS.

  Beneficii aditionale

  - Asigurare medicala private
  - Contract pe perioada nedeterminata
  - Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si negociere
  - Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamica si plina de oportunitati