BUSINESS DEVELOPMENT TRAINEE

Employer: Kepler Rominfo
Domain:
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Public Relations
 • Job type: full-time
  Job level: Student/Graduate
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 20.09.2017
  Short company description

  Kepler-Rominfo este unul dintre principalii furnizori de servicii și soluții informatice personalizate din Romania. Cu peste 1000 de proiecte realizate pentru mai mult de 100 de clienți din peste 30 de țări din toată lumea, Kepler-Rominfo oferă cea mai avantajoasă combinație de soluții și servicii, la un nivel înalt de calitate si la prețuri competitive.

  Cu o creștere constantă a cifrei de afaceri, Kepler-Rominfo are în acest moment 300 de specialiști și consultanți software, capabili de a acoperi o gamă largă de necesități tehnice și funcționale.

  Capitalul uman reprezintă factorul estenţial care asigură punerea în practică a acestor concepte. Atrăgând în rîndurile sale pe cei mai buni specialişti, Kepler-Rominfo pune un accent deosebit pe managementul resurselor umane, recrutare riguroasă, motivarea angajaţilor şi stabilitatea personalului.

  Formarea ca specialişti de înalt nivel este susţinută continuu de programele de instruire din cadrul companiei, orientate cu precădere pe specializarea tehnică, managementul calităţii, conducerea de proiect, tehnicile de comunicare şi limbile străine.

  KEPLER-ROMINFO este astăzi una dintre principalele companii de consultanţă şi servicii software din Europa de Est, fiind prezenta cu solutii, servicii si produse proprii in domeniile financiar-bancar, telecomunicatii, distributie etc. si a fost nominalizata in Top 100 mondial al celor mai inovatoare companii de servicii IT si Top 10 al companiilor din Europa de Est, realizate de prestigioasa publicatie CMP Media’s Global Services Magazine.

  KEPLER-ROMINFO este compania românească cu cei mai mulţi Manageri de Proiect certificaţi de prestigiosul institutul american PMI şi este prima societate de servicii software din România certificată ISO9001 de către o companie de audit internaţională (din 1997).

  Requirements

  Candidate Profile

  - Ambition,
  - Entrepreneurship,
  - Interest in IT services,
  - Very good verbal and written communication skills,
  - Excellent organizational skills: ability to plan, prioritize and organize workload,
  - Ability to work independently,
  - Good English knowledge, French is a plus

  Responsibilities

  Job Description

  - Market research: identification, qualification and segmentation of potential clients,
  - Business intelligence: identification of decision makers for potential clients,
  - Competitor analysis,
  - Business development support for presentations and meetings.

  Other info

  Offer

  - Working in a growing company, with top professionals,
  - Recognition of value,
  - Premium Plus health package,
  - Package for gym and massage,
  - Possibility to evolve towards a Junior Business Development Manager.